Reinkarnation?

Igår satt jag och läste om den där Cristine Schûrrer (som är anklagad för morden i Arboga)
När jag tittade på hennes ansikte slog det mig plötsligt...om Hitler är reinkarnerad så är det hon!
Dom har samma frisyr, samma blick och det ser faktiskt ut som hon har en liten mustach hon med!






Iallafall

Idag har det varit en rolig dag tycker jag! Åkte till Hemköp för vi behövde verkligen panta..det var ett tag sen nu och när vi var klara visade det säg att vi pantat för 82,50 kr, då är det verkligen längesedan som man panta =) hur som haver så var det ju så att när vi parkerade utanför affären så träffade jag på en gammal vän, jag har inte träffat honom på ett tag tydligen för nu stod han där med en nyfödd liten Milla =) jag visste inte ens att han skulle ha barn...så kan det gå. Ungen var iallafall supersöt! Sedan var jag ner på stan med Matz och inhandlade ett par jeans och en bh, träffade Sarah på H&M och stod och snacka en stund, sedan gick Matz och jag och tog en fika och snacka skit =) lite småtrevligt sådär ;).

Imorgon blir det kräftskiva!! Jag längtar =) Det ska bli så kul...har sett fram emot det länge nu.
På lördag far vi till Stockholm för att gratulera farfar som fyller 70 bast ;) Det ska bli så skönt att komma bort ett tag nu så vi ska faktiskt sova över. Bussen tar vi dit också, det blev billigare, roligare och miljövänligare så =)

Jag var också och inhandlade en ny handväska med Carro i tisdags...så här ser den ut :





Jag mår så underbart!!

Åh det känns så härligt just nu! Livet börjar ordna upp sig efter en ordentlig svacka...men så är ju livet...upp och ner.
Men nu känns det bra igen...jag vet vad jag ska göra med mitt liv...jag kom ju inte in på högskolan men det gör inte så mycket för nu vill jag jobba ett tag och börja distans till våren...kan ju vara ganska skönt att plugga distans när man har familj och barn...tycker att det är väldigt viktigt att ge sitt barn så mycket tid man kan...annars tror jag att det lätt kan bli en massa knas...ett barn behöver ha sina föräldrar väldigt nära!

Hur som helst så känner jag mig verkligen lycklig just nu! Yeey me =)

Puss och kram

Måndag..

Idag är det måndag och jag är ledig! Tänkte att jag skulle kolla om det fanns någon rolig bio som Matz, Lia och jag kunde gå på idag...det är väldigt sällsynt nu för tiden att vi är lediga samtidigt så då vill man passa på att göra något kul =)
Det jag längtar efter nu är två saker (kanske tre), det första är på lördag för då fyller farfar 70! Han bor i stockholm och det ska bli så trevligt att få träffa all släkt och vänner =), det andra är min första bröllopsdag, yeeey, det inträffar den 1 september och det ska bli väldigt roligt tycker jag =), det tredje som jag är lite exhalterad över är min födelsedag nästa lördag! Jag blir 24...snart är man tant på riktigt...jag känner mig ju fortfarande som när jag var typ 16?! Ja ja...det var allt just nu =)

Puss och kram

För övrigt!

Vi har varit på IKEA och inhandlat en vägglampa med lite mysigare belysning åt Lia idag...hon blev superglad!
Jag tog också en bild på henne när hon sov med den tänd..och jag undrar...vad är det för mystiskt sken över hennes bröstkorg och ansikte??!! Det var inte på första bilden men på andra (och det är taget fån samma vinkel plus att det var mörkt i rummet för övirgt)...kan det vara en skyddsängel?!! =)



Vette fan...

...hur jag mår?! Känner mig så konstig...det har hänt en massa saker den sista tiden (som jag inte tänker gå in på) som har fått mig att verkligen fundera över ett och annat! Så jag tänkte att jag i det här inlägget skulle fokusera på något helt annat! Tänkte lägga in lite bilder på Lia. (Ja jag vet att jag är en sån där mamma som drygar sig med att visa bilder på sina barn och sånt...men vad ska man göra när man har världens underbaraste unge?!) Första bilderna är från när Lia fick följa med mig till jobbet! Gissa om tanterna blev förtjusta i mitt lilla yrväder =) Hon hittade iallafall en kanon-koja måste jag säga =)




Och dom andra bilderna är från när Matz, Lia och jag hade varit på stan och kollat läget lite.
Ungen älskar dom där bockarna...titta så kul hon har =)








Hej med er...puss och kram

The Secret

Det funkar verkligen! Sänd ut positiv energi och positiva saker händer!
Prova själv =)
Livet kan vara så härligt ibland! =)
Man kan verkligen styra sitt liv och sina tankar och jag tycker att det är så skönt att veta...fatta vad härligt..om du vill att någonting ska hända och den önskan kommer från själen så kommer det att inträffa förr eller senare!
Jag tycker iallafall att det är otroligt häftigt och det ger mig en ny känsla av lugn...jag kommer att få det som är mig tilltänkt! Jag behöver inte stressa upp mig över det något mer...för det KOMMER att hända! Se bara på min underbara familj! Jag önskade mig en man som inte var som alla andra...en man som var varm ända in i hjärtat och som skulle vara en bra far till mitt framtida barn och det var PRECIS det jag fick! Jag fick också en otroligt vacker dotter både på insidan och utsidan...hon är något alldeles extra och jag slår vad om att universum har en storslagen plan för henne =)






Puss och kram på er och hoppas era önskningar slår in =)

Ondska..

Jag gjorde det här testet och dettta blev resultatet...konstigt med tanke på att jag gjorde ett liknade test för några veckor sedan och då var jag 70% evil...har jag blivit snällare (knappast) eller skiljer det sig så mycket från dag till dag =P

Du är 53% ond!

Visst är du ond men ännu har du en bit kvar innan du vill erövra världen!
 

Vet inte om ni vet...

...men jag tycker att det är superkul att fotografera...speciellt mig själv =P
Har inget att göra just nu...börjar inte jobba fören tre så därför tog jag en massa bilder! =)
Varsågod...eller nåt?! He he..






Puss och kram

Jag fläta till ungen!!

Idag studerade min dotter en tecknig som jag ritat åt henne...bilden föreställde hela vår lilla familj i form av snögubbar, det var mamma-snögubbe, pappa-snögubbe, Lia-snögubbe och en rosa hund som Lia höll i. Snögubbarna står på en kulle täckt av gräs...Lia tittade på bilden och sa: "Mamma sådär kan man inte rita gräs" och som för att muntra upp mig igen tillägger hon.."Men du kan rita blommor iallafall" Det var ju snällt sagt..?! Efter en sån förolämpning...hur som helst så fläta jag till ungen och såhär blev det ;P





När jag hämtade henne på dagis idag så fick jag något UNDERBART!!!! Jag blev så glad och jag ska ha det på mig på jobbet imorgon så att alla får se =) Det här är vad jag fick:




Ett underbart halsband som hon hade lagt ner tid på så att jag kunde få det =) Det är så att man kan gråta! =)
Sen måste jag bara lägga upp den här bilden på Lias otroligt söta filur!




Puss och kram

SOL!! REGN =( ?

Min syrra Carro kom och hälsa på mig idag. =) Hon, jag och Lia gick ut och lekte en stund, efter ett tag blev jag tvungen att gå in för att göra middag och dylikt. En kort stund senare kommer dom inspringade för att det helt plötsligt börja spöregna...va?? Vart kom det vädret ifrån?! Vädret är så himla konstigt just nu. Men i vilket fall så tog jag med mig Lia ut så att hon kunde få hoppa i vattenpölar som hon älskar! Hon blev ju jätteglad =) 






När Matz kom hem hade Lia fått tag i lite smink som hon ville prova på sin far...se så fin han blev!!




Vid sex tiden åkte vi och handlade på ica-maxi och dom reade ut hur mycket barnkläder som helst! Är det något jag gillar så är det att shoppa till Lia! Det här var vad vi hitta, lägg märke till att allting kosta 19 kronor!! Dom kläder som är inzoomade är för att visa trycket om ni inte förstod det =P




Och några boxertrosor åt henne...



Hade kunnat shoppa mer men Matz fick spunk på mig och det började bli sent för Lia ska till dagis imorgon! Hon har bara gått på dagis tre dagar den här sommaren, så nu är hon jättelycklig att få gå imorgon, dom ska ha matsäck och gå på utflykt. Ungen kunde nästan inte komma isäng för att hon tyckte det skulle bli så kul =) Nu ska jag titta på när Leila bakar...Puss och kram



Ett lååångt break!!

Nu är jag tillbaka! Men oj vad mycket jag har att raportera då! =) Cityfesten har ju varit men jag har inte skrivit någonting under tiden tror jag. Hur som haver så var iallafall jag, Matz och Lia ner två dagar. Det fanns inte så mycket för henne att göra då hon inte är så förtjust i karuseller...alltså hon gillar karuseller men dom får helst inte gå fort eller snurra så det här var den ända hon våga åka den lille skitungen =)



Lia har länge tjatat om att hon skulle vilja he ett par "Foppatofflor", eller som hon kallar dom "Foppisar" =), anyway, vi köpte såna åt henne för nån månad sen...det ända problemet var att hon ville ha rosa men det fanns inte i hennes strolek trotts att vi var över hela stan. Vi fick köpa ett par gröna istället...men nu på cityfesten hittade vi ett par rosa som vi köpte och gissa om ungen lös som en sol!! Här demonstrerar Matz olika sätt att bära sina foppatofflor!



På lördagen skulle Lia få hoppa på en sån där stuttsmatta men efter att ha stått i kö två gånger, första gången hade vi tydligen fel biljett och andra gången säger det där jävla aset som jobba där att man måste vara fem år för att hoppa! Kunde han inte ha sagt det första gången vi stod i kö...eller kunde dom inte ha haft en skylt eller liknande??!!! Jag blev jättearg och Lia grina som fan så Matz kompenserade det med att köpa en klubba åt henne, ja jag vet att man inte ska göra så men det sket vi i just då!!



Jag och min fantastiska vän Carro var ut i tisdags! Vi hade supertrevligt och snackade skit hela natten typ! =) Här kommer några välposerade bilder från kvällen ;)




Jag måste lägga upp dom här bilderna på far och dotter....dom blev så jäkla bra!!




Men vilken helg att jobba natt hörni!! På fredagen var det jag Sarah och Tanja som jobba och det var supertrevligt! Tanja är masös och gav oss en varsin massage!! Hur bra kändes inte det tror ni!!! =) Plus att man ser min snygga bränna =p ha ha ha...



På lördagen var det jag Sarah och Gabbo som jobbade och vi hade det jättemysigt, vi käkade en supergod sallad med kräftrumpor och grejer...mumma...Gabbo hade med sig sina hundar så vi fick lite sällskap av dom också! =)



Nu tror jag att jag fått med allt! Ha det bra och puss och kram ;)

P.S Glömde säga det att nu har min minsta syrra skaffat sig en blogg! Kolla in den här

Jag vill också lägga in en bild på henne när hon gör det hon älskar mest! Dansar!! =)
Kolla in vad stark hon är!
Jag är mäkta stolt =)


Låt mig bara vila en stund...

...så ska jag blogga snart igen! Jag är så himla trött just nu....men det blir bättre snart. Bloggar mer då! Puss och kram

Lia Diza!!

Var tvungen att lägga upp den här bilden på sötnosen! Hennes ögon var så himla fina på den här bilden!


Jag vs. Lia

Tittade på en gammal bild av mig...tänkte att jag skulle jämföra den med en bild på Lia så får ni se vart det blonda håret kommer ifrån =)

Jag Lia



Sluligen tänkte jag lägga in en bild på mig själv när jag gör Carro Strömboms favorit-min!! Ha ha ha...varsågod Carro =P


RSS 2.0