Intervju =)

Imorgon ska jag på anställningsintervju, wish me luck =D


Puss och Kram

SJUKSKÖTERSKA

Ja det är just vad jag är det! Helt sjukt!!! I fredags tog jag min examen, jag är så stolt! Igår blev jag firad av hela familjen, det är inte klokt va mycket presenter jag fick, så himla fint var det! Pappa hade gjort en dvd till mig som betyder hur mycket som helst för mig!! Morfar skrev en dikt till mig som gjorde mig så rörd =) Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket allt har betytt för mig! Det är helt galet <3<3<3Puss och Kram alla ni underbara människor som jag har runt mig!

<3<3<3

Examen och sorg i hjärtat!

Om två dagar tar jag min efterlängtade sjuksköterskeexamen!! Herregud så jag längtar och ser fram emot det!! Det riktigt pirrar i hela kroppen och jag har farit fram och tillbaka till stan och letat efter kläder! Jag har provsminkat mig och hållt på och nu har jag bestämt mig för hur jag kommer se ut. Jag blir klädd i svart (vad annars) och kommer ha uppsatt hår =) Lägger in en bild sen.

Idag fick jag ont i hjärtat också =/ Lia har skrivit sin första låt idag, låten handlar om hennes bästis Trude och hur det är att säga hejdå till henne när hon måste åka hem till Umeå igen! Fy va hemskt för henne att behöva känna som hon känner! Jag skriver ner låten här så att vi aldrig glömmer!

"Hej, hej, hej min vän. Du är min bästa kompis i hela världen och du är så fin. Hej då min bästa vän, hej då. Hoppas vi träffas igen. Du är så snäll och gullig. Hej då Trude och ett litet hjärta och en stjärna ska jag ge dig. Hej då min kompis".


Älskade underbara barn, du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig min fina Lia <3<3<3

RSS 2.0