IQ

Gjorde precis ett IQ-test och det visade sig att jag låg över det normala ;)

Undrar om resultatet hade blivit bättre om jag inte varit så stressad...ska prova igen imorgon när jag är utsövd...roligt var det iallafall =)

Ni kan göra testet om ni klickar på den här länken: IQ-test!


Jag hamnade mellan 115 och 130 i IQ:
Puss och Kram

Hmmm

Ja nu var det ju typ 50 år sedan jag skrev i bloggen så det är väl på sin plats nu kan jag tro =

Jag har ju varit ute på 15 veckors praktik i höst var av min sista praktik var på BB, fy fan va mysigt jag hade det där!! Jag ville verkligen inte sluta! Jag är fan lyckligt lottad, min första praktik genom skolan hade jag på gyn och nu var jag en av de få som fick vara på BB. Det är ju så sjukt så det är inte sant!! Det känns som om jag får små tecken hela tiden på att det är barnmorska jag ska bli, och det är ju tur det med tanke på att INGET skulle kunna hindra mig från att bli barnmorska!!

Jag skickade ut ett personligt brev till BB eftersom jag ville ha sommarjobb där och jag FICK det!! Jag är så galet lycklig över det!!

I torsdags hade jag vår största tenta hittills, när vi satt i tentasalen innan tentan börjat kom vi på att det var exakt 1 år kvar till examen, det går ju hur fort som helst! Bara 363 dagar kvar nu då ;P

Jag har äntligen tagit upp träningen igen, det känns så bra! Hon jag skulle ha gått med ville av någon anledning inte det längre, men nu har jag en massa andra att gå med så det här blev bäst för mig =D
Hur som helst så har jag lyckats tappa 8 centimeter i midjan på 9 dagar, känner mig väldans stolt över det. Jag känner mig mycket piggare också! Nej nu ska jag umgås med min lilla flicka som jag älskar över allt annat!!

Puss och Kram

RSS 2.0