Wiiiihooo

Idag fick jag mail från sjukhuset, jag har inte velat sagt något men jag har sökt sommarjobb på stroke-avdelningen och var på anställningsintervju för typ 10 dagars sedan och nu hörde hon av sig och sa att hon gärna ville att jag skulle jobba där i sommar =) Det känns sååååå jävla skönt!! Nu behöver jag inte oroa mig nå mer för sommarjobb åtminstone =) Det ska bli skitkul och jag ser fram emot det =)

Annars rullar livet på som vanligt, jag kämpar på med vikten och skolan och är lite stressad (som jag oftast är), men utöver det så känner jag mig väldigt glad och lycklig för det mesta =)

Nu har jag tenta igen på torsdag och jag började plugga idag (inte bra, fy skäms på mig), men jag hoppas att jag ska klara den iallafall =)

Så jag säger på återseende =)


Puss och Kram

Usch fy och blääääääää

Jag blir så arg på mig själv ibland när jag tänker på hur dålig jag är på att blogga! Det är ju inte ens så svårt att hålla i...men men, bortförklaringar har jag iallafall så det står härliga till ;P

Nu för tiden läser Lia faktiskt ganska bra!! Hon håller även på med engelska dataspel och kan prata en del engelska nu vilket är superkul =)

Hon grejar och har sig med dessa bokstäver så att jag bli alldeles galen ibland, hon är väldigt vetgirig och frågar om ALLT!! Hon blir nog en professor eller något när hon blir stor =)

Själv har jag det bra =) Tentorna flyter på och jag har bara läkemedelsräkningen att omtentera så det är jag nöjd med =)


Nej nu ska jag hoppa i säng!

God Natt och Puss och Kram // Zandra

Dagen

Idag var jag, Matz, mamma och Lia till den lilla isplätten här brevid och lär Lia få åka skridskor för första gången. Hon var så himla duktig och lärde sig så himla snabbt =) Det var lite Bambi-varning i början men sedan gick det hur bra som helst *stolt*.

Skolan rullar på och jag har ännu en tenta på fredag, denna gång i farmakologi och läkemedelsräkning...hoppas och tror att det kommer att gå bra =) Det gäller att vara positiv =)

Som sagt så kan Lia numera läsa och skriva och hon blir bara bättre och bättre för varje dag som går =)

Imorgon drar jag hem till Matilda för en pluggdejt och det kommer nog bli mycket trevligt, jag trivs såååååå himla bra i min klass!!

Jag lägger upp lite bilder en annan dag =)
Puss och Kram

Fredagen den 26/2 2010

Detta var dagen för två händelser, det ena var att jag förmodligen klarade tentan. Det andra och det allra största som hände var att Lia läste, på riktigt!!! Hon läste först den här meningen: Jag saknar dig Lia. Sedan läste hon orden "korv" och "fågel" och igår läste hon meningen: Du är gullig. Sedan läste hon meningen: Du är en gris. Jag är så stolt så jag kan spricka!!! Min lilla tös <3<3

Puss och Kram

RSS 2.0