Dagens Citat

Jag bjuder på ett "Dagens Citat" nu ikväll.
Lia kommer fram till mig idag och säger: "Mamma, vet du att en groda är en amfibie"

Ja vad säger man, har jag inte den smartaste ungen så säg :D
Hon kan så himla mycket!

För några veckor sedan satt Lia och tittade på en sexkantig diamant varpå Matz säger: "Vet du Lia, den där formen kallas för en sexkantig form"

Lia rättar honom snabbt med att säga: "Men pappa, det där heter inte sexkanting, det där kallas för en hexagon"

Ha ha ha ha hon är så jävla smart!!!


 

Puss och Kram


Tenta

JAG KLARADE DEN FÖRBANNADE TENTAN!!!!! Jag är såååå himla lycklig nu!!

Puss och Kram

1 år

Idag är det precis 1 år sedan jag började min sjuksköterskeutbildning på Högskolan!! Grattis till MIG =DTidningen

Idag var jag, Matz och Lia med i tidningen! Det var ett uppslag på 2 sidor, inte trodde jag att det skulle bli så stort. Som vanligt så stämmer inte det jag och Matz sa överräns med det som skrevs. Det stod tex att jag och pappa upptäckte vår gemensamma kärlek till att fotografera blommor när vi var i Tunisien, riktigt så sa jag inte, jag sa att vi hittade en gemensam fascination för gamla ruiner och historia. Jag fick inspiration från bilderna jag tog i Tunisien till tatueringen! Men men, det får väl duga med de de skrev =)

Till er som inte har arbetarbladet lägger jag upp länken. Tryck HÄR!


Puss och Kram

"Hemligheten"

Jag sa ju för nån vecka sen att jag hade en sak på G, nu får ni veta vad det är =)

Det är nämligen så att jag och Carro har startat en gemensam blogg. Vi har bestämt oss för att börja ett lite nyttigare liv. Vi skapade bloggen tillsammans eftersom vi tror att det kanske kan vara lättare att pusha varandra då. Vi har fått väldigt mycket positiv respons och en del negativ.

Meningen med den nya bloggen är inte att sluta äta allt onyttigt och bara käka sallad och träna. Eftersom vi båda har försökt gått ner i vikt en miljon gånger genom att helt ändra livsstil (och ganska fort fallit tillbaka i samma mönster) så har vi ändrat taktik! Vi uppdaterar bloggen dagligen och skriver upp vad vi har ätit, även om det är åt helvete onyttiga saker. Saken är den att när jag läser vad Carro har ätit och hon läser vad jag har ätit så vill man ju inte vara "sämre", det ger en en spark i rumpan och det blir lättare att avstå vissa saker.

Vi har lagt upp bloggen på så sätt att vi ändrar något varje vecka (så att vi sakta men säkert bryter vårt dåliga mat-betende). Ena veckan tar vi bort något, som tex första veckan tog vi bort allt som VI anser är "onödigt socker". Veckan efter var det "lägga till vecka" och då la vi till ett litet träningsprogram. Nu ska vi börja på vecka 3 och då är det åter igen "ta bort vecka".

Vi har hittills hållit på i 2 veckor och går nu in i den tredje.

Det som är bra med att ändra något varje vecka är dels att vi tar det sakta men säkert och dels att det blir lite nya utmaningar hela tiden, det blir inte lika tråkigt och det känns mer genomförbart.

Vi har valt att kalla bloggen för: Big And We´re Gonna Lose It och dit kommer ni genom att trycka HÄR!

Som sagt så uppdaterar vi dagligen och har lite olika teman och tänkvärda saker som vi också delar med oss av.
Hoppas att ni tittar in och säger vad ni tycker =D

Puss och Kram

Crea Diem

Dagens Tänkvärda Ord: Crea Diem!

Crea Diem betyder "Skapa Dagen" och jag tycker att det är något att tänka på för du kan faktiskt (till viss del)
bestämma hur just DIN dag ska bli!!


Puss och Kram


Trött, trött, trött..

Herregud vad trött jag är!! Jag brukar aldrig vara så här trött vid den här tiden, det kanske beror på att jag inte proppar i mig en massa socker på kvällarna som håller mig vaken :) Just nu sitter jag vid köksbordet hela dagarna och bara pluggar till tentan! Men snart är det över (hoppas jag), sedan börjar en ny kurs.

Nu ska jag plugga vidare =)Puss och Kram


Pluggi plugg plugg

Åh herregud, nu är man tillbaka i skolan igen då...ledigheten är över och det är tillbaka till verkligheten som gäller. Jag har en sak på gång men det är hemligt än ;) Ho ho, ni får veta om någon vecka =)

Idag är det även en sorlig dag för det är nu 4 år sedan Matz bror Tomas gick bort så idag går mina tankar till Tomas familj!Puss och Kram

RSS 2.0