Prov och lördag...

Idag är det äntligen dags för Matz att skriva högskoleprovet, lycka till älskling, och jag tror han är lite nervös även om han inte erkänner det =) Detta innebär att Lia och jag ska vara för oss själva idag och vad passar då bättre än att gå på bio!! Vi ska se filmen "Dumma mig" i 3D naturligtvis, jag vill hädan efter se alla filmer i 3D..det är så himla häftigt =)


Nej nu ska jag umgås med min lilla goding samt äta frukost (jo i den här familjen äts det frukost sent på helgerna men det beror på att vi sover som små grisar allihopa och vaknar inte fören framåt 9-10 tiden ;P).

Ha en fin lördag alla!!

Puss och Kram


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det blev inte "Dumma mig" det blev "Legenden om ugglornas rike" istället och den var kanon =)

LYCKA!

Jag har det underbaraste barnet!!
Jag älskar henne högt och jag är så otroligt tacksam över att hon finns i mitt liv och att jag får förmånen att följa hennes!

Mitt älskade, älskade barn!
Mamma älskar dig <3<3<3


SOS barnbyar!

Idag köpte jag ett gosdjur till Lia för 65 kronor eftersom 32.50 kronor gick oavkortat till SOS barnbyar....sånt gillas!!! Lia blev glad och hon blev ännu gladare när jag berättade för henne att hon även hjälpte andra barn genom att köpa gosdjuret <3<3<3
Hon är så fin min unge! Älskar henne över allt annat på denna jord! <3<3<3


Puss och Kram

?

Jag har redan gått igenom detta en gång i mitt liv! Jag har kämpat för någons överlevnad...jag vet inte ifall det gjorde mycket nytta men personen lever idag iallafall...om det har med mig att göra eller inte är oväsentligt! Jag är bara glad att hon lever för utan henne skulle jag gå under!

Nu händer det igen, nu är det någon annan som behöver kämpas för...så hur gör jag nu?!! Har jag lärt mig något sedan sist, kan jag överhuvudtaget göra någon skillnad?!
Jag vet inte...men jag kan inte bara stå och titta på, det är ett som är säkert!

Nu försöker jag igen, och hoppas på att det funkar so help me god!!

RSS 2.0