Carola...+Bilder

Jag sitter och kollar på idol och Carola är med, det spelar faktiskt ingen roll vad folk säger för jag tycker iallafall att hon är kanon!! Fatta vilken röst!! Jag skulle lätt vilja se ut som henne i hennes ålder =) Nej men hon tillhör faktiskt en av mina favvisar!

Idag har jag varit på stan och köpt lite julesaker =) bl.a har jag köpt glitter som Lia ska få ha i sin Luciakrona, gissa om ungen blev glad! Fast hon vill inte ha något Lucialinne utan hon vill ha sin chock-rosa prinsessklänning! Får se hur det blir =)


När jag var på väg till jobbet igår morse hade himlen en så himla cool färg så jag var tvungen att fota.

Och eftersom min mobil funkar så kommer lite fler bilder =)


Puss och Kram

Min mobil =)

Den är tillbaka och funkar som aldrig förr =)
Har inte hunnit tagit några kort än eftersom jag hämtade den kl 17 idag...men snart så kommer det bilder må ni tro!

Puss och Kram

...........

Nja...det känns liksom inge roligt att blogga just nu eftersom min mobil är trasig och jag inte kan ta några bilder =(
Men man känner sig ändå lite "tvungen" eller vad man ska säga...Inatt ska jag jobba iallafall...börjar ledsna lite smått på att jobba natt nu eftersom att det är mörkt när jag åker till jobbet, när jag går hem från jobbet har det inte blivit riktigt ljust än och när jag vaknar på eftermiddagen är det mörkt igen....känns lite långdraget nu faktiskt...men jag jobbar bara en natt nu sen ska jag jobba onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag dag och det känns lite bättre. Jag slutar klockan ett också varje dag så då har man ju hela dagen kvar när man slutat för dagen =)

Jag känner att jag vill göra saker nu! Typ umgås mer med vänner och familjen och hitta på skojiga saker som att te x åka till Hemlingby och grilla korv och så...nån som ska med??!

Nu ska det ätas middag sen ska jag klä på mig och vandra till jobbet!

Puss och Kram

Händer ju inget...

Jag har inte gjort mycket den här veckan, iallafall inte så mycket som jag hade tänkt mig! Det känns lite trögt allting nu när man bara går och väntar på att man ska få flytta!! Fast först kommer ju JULEN!!!!!! Som jag har längtat....sitter och tänker på allt som ska köpas, och tro mig det är inte lite saker. I jul blir det bara mamma, pappa, Natta, Matz, jag och Lia som firar tillsammans, det ska bli riktigt skönt tycker jag...förutom att det fattas en person nämligen min andra syster Carro!! Hon ska jobba typ hela julafton så henne ser man nog inte röken av tror jag och det känns ju lite tråkigt, men för övrigt känns det ganska skönt att det bara blir vi tycker jag! Åhh vad jag längtar efter all den goda maten och "Kalle" och alltihopa!!

Ett litet "problem" eller jag vet inte riktigt om det är ett problem men det är nämligen så att min pappa är vegetarian och jag har svårt att tänka ut något annat än lax som han kan äta =( så om nån har ett eller flera tips om vad jag kan utfodra honom med så skulle jag bli hemskt tacksam för svar!!!


Puss och Kram

God morgon

Det ligger lite snö på backen nu! Hoppas den får stanna för nu vill jag ha lite vinter tack! Nån mer än jag som har julkänsla?

Puss och Kram

Blogg..

Fick ganska nyligen reda på att en person i min närhet har bloggat tidigare. Jag visste att personen hade haft en blogg men visste inte vad den hette eller om den fanns kvar. Det är ett år sedan personen skrev men det var ganska intressant att läsa ändå! Jag fick reda på en hel del grejer som jag inte visste...känndes nästan som om jag satt och tjyvläste en dagbok, men bloggen är absolut inte anonym och den finns ju kvar...men ändå! Personen hade lämnat ut ganska mycket om sig själv och det var ganska jobbigt! Jobbigt att också få veta att man inte har haft något större inflytande på personen under tiden personen mått dåligt....vet inte hur jag ska känna faktiskt...synd att man inte når fram alla gånger tycker jag....


Detta blev ett ganska personligt inlägg men det är ju bara folk jag känner som läser detta så det skiter jag i!!


Puss och Kram

Frisk!

Jag är frisk igen men min mobil är fortfarande sjuk (och på lagning) guuud va tråkigt det är att inte kunna ta några kort =(

Imorgon ska jag jobba och sen är jag ledig fram till på torsdag och då ska jag börja packa lite shit inför flytten =)

Nu...kolla "Ladder 49"....asbra film som Matz och jag sett på bio =)


Puss Och Kram

Fan också!

Jag har blivit sjuk igen!! =( Fan så trisst...nu ska jag sova!

Puss och Kräk =(

MobilenNu är den fan på lagning iallafall!

Idag simmade jag 58 längder på 50 minuter till skilnad från förra veckan då jag gjorde 50 längder på 50 minuter...det är ganska kul att man börjar se lite resultat iallafall! Jag har gjort upp med mig själv att jag ska simma 50 minuter varje gång för då ser jag ju hur mycket snabbare jag blir hela tiden =) Nu har jag simmat i två veckor och jag tycker fortfarande att det är skitkul =) Hoppas det håller i sig....ta i trä...

Nu ska jag laga mat och städa för imorgon kommer det folk och tittar på lägenheten =)


Puss och Kram

It´s hard work

Ibland kan det vara ganska jobbigt att blogga...jag menar när man jobbar hela tiden och känner att man borde ha bloggat idag men inte hann med det nu heller! Sur är jag också för min mobil har gått och blivit trasig! Jävla touchscreen som inte funkar! Jag kan inte ens komma in i skiten ännu mindre ta några kort så det blir ju inte så roliga blogginlägg om jag bara ska sitta såhär och fjolla mig!!!!!!!!! SATAN!!!!!!!! Nej nu lägger jag ner det här inlägget för annars kommer det att bli ett ännu mer negativt inlägg!


Piss och Kräm =(

Rafael Edholm...hmmm...

Matz och jag satt framför tv:n igår och zappade lite och kollade en stund på det här "Världens härligaste män" på 5:an... då är Rafael Edholm med och vi diskuterar hur vida han är snygg eller inte. Jag säger att jag inte tycker att han är så speciellt snygg utan jag tycker att han påminner om "Lille skutt" varpå Matz utbrister: "Men ge dig! Han är ju skitsnygg...inte ens jag skulle tacka nej!" Ha ha ha ha vilket pucko till karl man har =D

Puss och Kram

Snööööööööö

He he....Snön kom tillslut...och nu är den borta =( Men jag hann ta några bevis på att den faktiskt var här =)
Här springer Lia och mormor runt i snön =) (Ser ni det blåa UFO:t i bakgrunden...ha ha ha)
Fick även en bra bild när Lia gjorde ett försök till snöängel =)
Gårdagensmiddag bestod utav: fläskfilé, potatisgratäng och en gurk- och tomat sallad....supergott var det =)
Puss och Kram

Åh så kul

Idag har jag, Lia, Sara och Oliver varit på "Fjärran Höjder" och badat hela dagen =)
Det var verkligen jättemysigt!! Det var såååå länge sedan som vi träffades så nu var det verkligen dags!
Saras mage hade blivit så stor =) (Om jag glömt att säga det så är hon gravid i vecka 22 )

Lia och Oliver åkte vattenrutchkanan större delen av visstelsen skull jag tro...men gud så roligt dom har haft!
Självklart så ville dom inte skiljas utan dom ville följa med varandra hem men det får bli en annan dag!
Och detta ska vi absolut göra om! Eller hur stumpan?! Nästa gång kanske Matz och Mattias kan följa med också...det är ju så trevligt när vi alla är samlade.... Hur som helst så togs det tyvärr inga bilder så jag bjuder på två gamla =)

Puss och Kram

RSS 2.0