Frilla

Ja jag har gjort det, jag har klippt mig! Jag är supernöjd! Har velat gjort en sidecut (man rakar då håret på ena sidan) huuuuuuuur länge som helst och nu tog jag mod till mig =) Jag lägger upp lite bilder men ifall det inte syns så bra så vill jag förtydliga att det är ganska kort och uppklippt i bak som sedan sluttar framåt, på höger sida har frisörskan rakat så det finns typ inge hår fören man kommer bakom örat (haha va kul det lät). Känns superbra och tycker faktiskt att jag passar i kort hår =)

Jag har inte uppdaterat något om min träning heller på ett tag men just nu har jag tappat 8.1 kilo...jag har haft en låååång svacka men nu är jag tillbaka på banan igen och tränar tre gånger i veckan =) Carro hämtar upp mig klockan 06.45 på måndagar, onsdagar och fredagar och sen kör vi så det ryker! Känns väldigt bra eftersom jag tar tiden på morgonen och sen har jag hela dagen kvar och kan lugnt umgås med familjen på kvällarna istället för att stressa till träningen och känna att jag försummar min familj!

Här kommer bilderna på frillan:
Coola brillor va papi? ;P
Puss och Kram

<3 Lia <3

"Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Lias födelsedag hurra, hurra, hurraaaaaaaaaa!!!"

Idag fyller min Lia 6 år!Mamma älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå!

Puss och Kram

Kattisar

Nu ser kattisarna ut såhär:
Puss och Kram

Titta hon kan ju!!

Lördagen var en stor dag, speciellt för Lia! Hon har aldrig varit intresserad av att cykla men nu vill hon äntligen =) På lördagen tog vi av stödhjulen och gick ner till fotbollsplanen, Lia satte sig på cykeln och Matz puttade på...efter 3 meter släpte han taget och ungen cyklade iväg som om hon aldrig gjort annat, chockade stod Matz och jag kvar..Hon grejade det!! Hon fixar att stanna och starta helt själv och hon har bara ramlat en gång, vi är så stolta! Idag fick hon äntligen cykla till dagis och visa alla att hon faktiskt kan nu och lyckan är total =D Min lilla tjej har verkligen blivit stor, hon kan ju faktiskt allt nu :P

Gladaste ungen:Vi hittade lite vitsippor också så nu är fan våren här =D


Lekte lite med kameran min också ;DPuss och Kram!

Ibland blir det bra...

Kanske har jag världens bästa sommar framför mig! Jag ska ju som sagt jobba som barnsköterska på BB här i Gävle, dock fick jag inte så mycket jobb som jag hade tänkt mig... Om vi ska klara sommaren rent ekonomiskt behöver jag jobba mer så jag tog chansen och kontaktade en tjej som arbetar som gruppledare på mitt gamla jobb och frågade henne om hon var intresserad av att ha mig där igen men då bara som extring. Hon blev jätteglad och sa att det skulle gå bra, men problemet är att jag inte vill jobba som undersköterska utan jag vill helst jobba som sjuksköterska.

När man går femte terminen, som jag gör nu, får man jobba som sjuksköterska på dispens vilket innebär att jag jobbar som sjuksköterska fast jag måste ha en ordinarie sjuksköterska som godkänner vissa saker som jag gör. Man får inte jobba som sjuksköterska på sjukhuset men det får man göra inom äldreomsorgen vilket detta är. Jag fick då numret till en annan kvinna som hade hand om dessa anställningar och hon blev jätteglad att jag ringde och tydligen så behövdes det en massa extra sjuksköterskevikarier så förmodligen får jag jobba som det också!! Herregud, om jag lyckas ro det här i hamn så får ju jag det hur bra som helst! Jag får då jobba på BB (vilket jag verkligen vill och är galet glad över att jag får) plus att jag får jobba som SJUKSKÖTESKA på riktigt!! Gaaaah va glad jag är!!!


Puss och SUPERKRAM!!

Kattungarna!

Idag ska jag träna och sen ska Lia på kalas hos Sara för Oliver har fyllt 6 år =)
Lia och jag åt en riktig lyxfrulle idag =)


Mollie fick 5 kattugar förra lördagen! De är så jävla söta! Det blev fyra pojkar och en flicka. Flickan har samma teckning som Mollie, en pojke är mest svart och lite vit och de andra är mest vit med lite små prickar av Mollies färg på sig. Lia har döpt alla utom en, den fick Matz döpa.

KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE!


Mini Hopp (flickan):


Ludde:


Svartnos:


Tussen:


Rorschach (Matz döpte honom):


Puss och Kram

RSS 2.0