Tankar

Idag går mina tankar till min käre vän Sara som nyligen har förlorat sin mormor. Sänder dig och din familj min kärlek och mina tankar!
Men varför?

Jag fattar det verkligen inte, jag har så förbannat svårt att uppdatera bloggen för tillfället...det ger mig faktiskt lite ångest. Det händer så mycket hela tiden att jag  liksom inte orkar uppdatera (det är inga negativa saker som händer). Jag har ju en förbannad omtenta att göra också och det stressar mig faktiskt, jag känner ju liksom mig själv och jag blir liiite nervös över att jag iallafall kommer att sitta i sista minuten. Varför är det så? Jag vet att det är så många fler än jag som gör så, och man tänker alltid att nästa gång ska jag inte vänta till sista minuten men likt förbannat så blir det så =/ Men med risk för att låta tjatig så säger jag så iallafall att nu ska jag göra det här i gooooooood tid =).

Över till någonting annat då, nu har jag börjat på mitt sommarvick. Allvarligt talat men VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEEEEEL PÅ FOLK!!!!!? Jag blir så less, folk inom vården är ju verkligen dumma i huvudet, ska det vara så förbannat svårt att sprita händerna och ta på sig handskar innan man ska ner i underlivet på våra stackars boende?!

Fast jag idag påpekade att vi MÅSTE ha handskar oavsett vad vi gör så fattar de inte, jag menar de ska ju vara färdigutbildade...jag har läst EN termin och ÄNDÅ så kan jag MER!! Är inte detta skrämmande så säg! Jag förklarade för en ordinarie personal idag att jag använder handskar i allt jag gör och då får jag svaret att: Ja, men du pluggar ju just nu...det där kommer du att vänja dig av med när du kommit ut i arbetslivet (detta säger människan med ett stort leende på läpparna som om hon tycker att det är BRA att vara utan handskar). Då blev jag faktiskt förbannad och berättade för henne vad sköterskan hade sagt till mig, nämligen att hon ALDRIG hade varit på ett äldreboende där det förkom så mycket urinvägsinfektioner som här! Och då säger denna människa till mig: Ja, men det kan jag aldrig tänka mig att det skulle bero på att vi inte använder handskar.

Men HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!! Är du dum i huvudet ville jag bara skrika! Fattar du hur mycket bakterier vi överför via kontaktsmitta, har du överhuvudtaget läst någonting om bakterier???! Det är väl för fan SJÄLVKLART att det är DÄRFÖR våra gamla får dessa infektioner!!

Jag blir så jävla arg så att jag bara vill gråta!!! Det värsta är att de fullkomligt SKITER i vad jag säger, det tolkar jag som att de också SKITER i sina pensionärer!! Jävla vidriga människor fy fan vad ni gör mig besvikna!!!!!!!!!!

Ja nu får det fan i mig vara nog!

Bye Bye

Tenta

Min sista tenta för den här terminen gjorde jag den 5:e juni, tyvärr så hade jag inte hunnit köpt en bok så jag kunde inte plugga =/ Jag visste att jag inte skulle klara tentan men jag gick dit ändå för att skriva skiten =(
Det var bra gjort av mig det för nu kom betyget och jag KLARADE SKITEN!!!!!!! =) Kan fan inte fatta hur jag lyckades med det!?? Jag BORDE verkligen inte ha klarat den men det gjorde jag =D Jag är så GLAAAAAD!

Puss och Kram

Klippning

Jag har klippt mig =)   (Klicka på bilderna så blir de större)

Vad tycks?Puss och Kram

Sommarlov

Nu har jag tamejfan sommarlov! Känns ju heeeeelt sjukt att jag har lyckats gått en termin redan. Otroligt impad av  mig själv måste jag säga =) Nu ska jag fara till Valbo och kolla på en laptop (är trött på att skriva allt för hand i skolan). Imorgon far Lia och jag till Örebro för att gratta min syster som äntligen ska få lämna sin trökiga högstadieklass och gå vidare mot nya äventyr på gymnasiet =) Du har varit SÅ duktig Natalie!! Jag är stolt över dig ska du vet =)Puss och Kram

Typ två veckor =)

Har ju inte uppdaterat på läääääänge. Men nu ska det göras =)
Kommer liksom inte ihåg riktigt vilken dag bilderna är tagna så jag skiter i det =)

Lia:


Jag Lia och Carro tog en roadtrip, jag tror att det var förra helgen. Planen var att vi skulle grilla och eventuellt bada i Bönan, men vi svängde av och greja och hade oss så tillslut kom vi fram till Hillevik av alla ställen...men men tänkte vi och drog ner till havet =)

Det fanns ingen grillplats så vi grävde en grop i sanden vid vattnet och gjorde vår egen grill =)


Sedan åkte vi och hälsa på hemma hos Carros mamma och snodde blommor där som vi satte bakom örat ;)


På söndagen for jag, Matz, Peter, Lia och Carro till Boulongern och hade lite picknick. Jättemysigt och jag och Lia hade bakat en suverän rabarberpaj om jag får säga det själv!

Lia & Peter:


Lia har fått måla sin egen tröja på dagis och den är så fin så jag vill gråta!
Bilden föreställer pappa Matz =)


I fredags drog vi till sibylla för en korv:


Jag fick ingen =(


Matz hade fixat Lias hår, jag tycker faktiskt att han är riktigt duktig på det =)


Mollie jagar flugor och äter upp dem...äckel-katt =(


MORSDAG!

Matz hade jobbat natt så jag tänkte att det nog blir nån form av uppvaktning senare under dagen..men så fel jag hade! När jag vaknade på morgonen så kom Lia in själv och pussa mig godmorgon och då såg jag att det satt en lång remsa toalettpapper vid dörren i sovrummet där det stog "följ mig", jag fråga Lia om hon ville följa med mig på skattjakten och det ville hon =) Pappret fortsatte in i vardagsrummet och där hitta jag en lapp där det stog:


Jag blev ju så glad =) Papperet fortsatte sedan genom köket och in i badrummet och på tvättmaskinen fan jag en chokladask och en stor bukett blommor som Matz hade plockat själv åt mig, han har alltså farit runt i Gävle klockan fyra på morgonen och plockat blommor åt mig!! Jag blir så rörd och superglad!! Jag älskar min familj över allt annat <3

Chokladen och blommorna:


Min lilla prinsessa som kom och viska till mig: "Det är din dag idag mamma"


<3


Puss och Kram

RSS 2.0