Björnporr!

Haha Lia råkade av misstag få se två björnar som parade sig på tv varpå hon utbrister: "Varför skakar hans rumpa sådär?" Matz den stackaren kommer inte på något bättre att säga utan säger: "Han försöker hoppa över henne bara"

Hahahahaha jag tror jag döööööööör!!


Puss och Kram

Jorå satteee...

Livet flyter väl på. Jag ligger i en liten dispyt med en nära vän men det ska väl ge sig så småningom. Har lite fullt upp just nu så jag orkar liksom inte med barnsligheter, men vi kommer att komma ur det här också som allting annat för det gör vi ju alltid. Fast det känns ju lite trist ändå måste jag säga. Men men, ibland blir det såhär, det är väl något i hennes liv som hon tycker känns jobbigt och då tas det med lätthet ut på mig för hon vet att jag pallar liksom.

I övrigt så känns livet ganska fantastiskt ändå, jag lever lite uppe på ett moln just nu men jag är hela tiden ner till helvetet för att liksom kolla att det fortfarande är hett där...och det ÄR det!! Snart kommer livet och jag att vara i balans igen, det känns skönt att veta.

Håller på med min c-uppsats för fullt, det går väldigt trögt just nu men det ska gå tamejfan!!

Nej nu ska jag till den där jävla tandläkaren,fy så dåligt jag mår över det! Ångestnivån ligger i taket, fan att man ska behöva vara tandvårdsrädd! Men jag ska gå dit och inte ställa in nå mer!

Puss och Kram

FAN!

Ombytta roller, så ser vår tillvaro ut. Du är jag och jag är du. Du är som du är och jag kan inte göra någonting åt det. Jag vill hjälpa, pusha och förklara allt för dig, allt för att du inte ska bli ledsen! Allt för att du ska få känna dig som en värdig människa! Jag har tålamod med dig, jag har föståelse för dig, jag väntar ut dig. Jag skyddar dig, du hämmar mig. Jag gör det du vill, jag gör så som du tycker är bäst. Jag tvivlar på mig själv, det du säger är säkert det rätta...även om min magkänsla säger något annat. Du skrämmer mig, du sårar mig, det är det du vill. Du kränker MIG. Du är dum, dum, dum. Stå på dina egna ben, SLUTA luta dig mot MIG! Jag VILL INTE vara med längre, jag vill byta tillbaka rollerna. Nu får du vara du och jag ska äntligen vara JAG!

Önskan

Jag har en önskan, jag önskar så hårt så att det känns i hela kroppen!! Borde det inte få infrias då? Jag tycker det...Men jag har min tro och jag VET att allt kommer bli bra och att jag kommer få till mig det jag behöver och är värd! Tack för det!

Puss och Kram

RSS 2.0