Ville bara...

...säga att jag lever =) Jag har ju köpt en ny dator och jag vet inte riktigt hur man lägger in bilder än så det är därför jag inte uppdaterar så ofta...ska nog sätta mig vid den andra datorn senare och blogga där ifrån.
I skolan går det bra och jag trivs väldigt bra! Klassisarna är underbara och snart går jag ut på praktik =D Allt känns så bra och jag känner att jag verkligen har hamnat rätt =)

Nu ska jag kolla på tv lite och beställa lite kurslitteratur.


Puss och Kram

Tentus

Idag har jag skrivit en omtenta och jag tror att det gick bra iallafall men fan vad osocial man blir inför en tenta. Till och med Lia sa igår att jag bara satt vid datorn och det kändes ju INTE kul kan jag tala om =/ Men nu är den skriven iallafall så nu kan jag återgå till att vara mamma och frun en stund =)

På måndag börjar skolan och det ska bli såååå skönt att få komma tillbaka till lite rutiner och så.
Imorgon ska vi på dop =) Detta ses fram emot! Lilla Robin ska döpas...han är redan fem månader, jag kan inte fatta hur tiden kan gå så fort!

Nä nu ska jag kolla på sjukhuset och ta det luuuugnt!!

Min underbara familj!! Kortet är taget på vårt bröllop.Puss och Kram

Om ett tag ska...

...jag uppdatera bloggen igen. Det tar lite tid just nu.


Puss och Kram

Till pappa

Ja det var det som var min hemlighet =) Matz och jag var och tattuerade oss igår =)

Det var den märkligaste känslan på länge för ibland gjorde det så förbannat ont att jag blev spyfärdig och ibland var det så behagligt så att jag faktiskt somnade några gånger. Både Matz och jag är hur nöjda som helst! Det var första gången för båda så det var skoj att få göra dem tillsammans. Matz tattuering tog 2½ timme och min tog drygt 4 timmar!! Konstigt att man stod ut egentligen. Men nu ska ni få se bilderna:

Matz:


Uppritad och färdig att tattueras:


Klar!


Ni ser vad den föreställer va? Gissa om Lia blev glad när hon såg att det var hennes namn pappa hade tattuerat på armen =)

Min tattuering betyder mycket för mig, det är en symbol för mig och min pappas relation. Jag var ju i Tunisien med pappa i höstas och jag tog då en massa kort på blommor, pappa och jag åkte dit helt själva vilket jag aldrig kunde tro skulle bli möjligt eftersom vi har haft en ganska dålig relation under mina tonår.

Jag har alltid sett upp till min pappa något otroligt och har alltid velat att vi skulle ha en bra relation men av nån anledning så har vi liksom inte nåt fram till varandra, men när jag blev gravid med Lia hände något och vi lyckades hitta ett sätt att komunicera, förstå och förlåta varandra.

Jag är otroligt tacksam för det och jag älskar min pappa otroligt mycket och är väldigt glad över relationen vi har idag! Och eftersom Lia har varit den som förde oss samman igen så är hennes namn med i tattueringen, och blommorna representerar vår tid i Tunisien. Tack för att du finns pappa och hoppas du tycker om tattueringen!! <3

Uppritad och klar att tattueras:


Klar och inplastad:


Det färdiga resultatet (tryck på bilderna så blir de större):
Puss och Kram

RSS 2.0