resa

Jag skulle vilja resa någonstans...men vart?


Puss och Kram

Vackra barn

Mitt Vackra Barn!!


Vidrigt

Idag har jag varit med om det vidrigaste jag någonsin sett, INGEN skulle kunna förstå hur det känns om man inte själv har sett det. Pga sekretesslagen så får jag nog inte berätta, men jag mår INTE bra just nu....trodde inte att det fanns någonting som kunde få mig att känna den här känslan, det är en känsla som jag ALDRIG har kännt förr, det är nog inte så många som varit med om det jag var med om heller så det finns nog inte något bra ord att beskriva känslan med. Men en sak kan jag säga iallafall är att idag vid lunchtid så förändrades jag, jag kan inte riktigt beskriva hur, men jag VET att jag ALDRIG kommer bli densamme igen, på gott och ont.My birthday

Min födelsedag var kanon =) Jag hade supertrevligt, hade önskat att Natta och pappa hade kunnat stanna lite längre, det är så tråkigt att de bara stannade två timmar =( Men men, det är som det är...man kan inte få allt. Synd att de bor så långt borta =(

Jag fick iallafall jättebra presenter ;)

Utav min ÄLSKADE man fick jag något alldeles speciellt, vi ska nämligen till Stockholm i november för att övernatta på hotell...och vad ska vi göra där då? Jo vi ska gå på konsert...jag ska få se PIIIIIIIINK!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG!!! Jag kan inte få in det i mitt huvud =D Tur man har öron så att man inte flina runt. Tack min älskade!! Du är som vanligt bäst <3


Min favvo-låt just nu =)

 

Puss och Kram
halvvägs..

Idag fyller jag halvvägs till femtio! Herregud vad fort det gick, lite åldersnoja har jag nog men det går väl över får jag hoppas. Nu ska jag mysa med Lia fram tills Matz vaknar, han har jobbat natt den stackaren. Hittade lite fler bilder från vårt bröllop och tänkte bjuda på dem =)

Puss och Kram

Sammanfattning...

Nu blir det en massa bilder!!  Tryck på bilderna så blir de större!

Semestern i bilder:

Här är vi på väg till Tällberg i dalarna.
Första kvällen i husvagnen:Första morgonen (Matz ser lite trött ut tror jag ;O)Vi åkte förbi pappa och syster i Örebro när vi skulle till Skarasommarland, vi var till Leksandsommarland också men vi glömde kameran. Pappa har köpt en ny "leksak" eller ska man säga ett monster?! Fan så fort det gick alltså! På bilden under provkör farfar iallafall.Här provkör MatzHär provkör Natta, eller jag menar hon sitter bara på den eftersom man inte får köra utan körkort ;POch här är det ingen som kan bevisa att jag kör den, den står förmodligen heeelt stilla....precis som den gör när Natta sitter på....eller? ;PLia fiskar i Örebros vatten, visst ser det härligt ut!


Matz nördar sig, pappa fiskar.Jag stötte på två igelkottisar =)Första dagen i Skara...det regnade och var lite halv tråkigt men som tur var hade vi köpt biljetter för två dagar och dagen efter blev det strålande sol =)Lia var helt tokig i Villa Villekulla, men något besviken när hon upptäckte att Pippi inte var hemma =/Det asfula förtältet som vi hade fått låna =) Vi är tacksamma för lånet men färgen var gräslig alltså hi hi =)Dag nummer två i Skara.
Matz och Lia leker i något vattenland.

Vi köpte Kottelina-öron till Lia som vi alla provade =)
En liten båttur.


Visst ser Lia ut som en lastbilschaffis på det andra kortet =)Vi åkte tåg.Lia fick en stoooor dricka, Matz muppar sig igen ;)

Tåget.Klätterställningen som Lia älskade.Jag och Lia uti vattnet.På campingen ägnade vi oss åt att spela lite bollspel på kvällarna =)Vi tände lite ljus i förtältet =)


Var bara tvungen att lägga ut en bild på när min knäppa morfar lånade Lias öron och lekte råtta =)

Stockholmsresan med Carro:


Vi åkte i en cabb =)


Härlig utsikt och trevligt sällskap!Lite kräftisar =)Jag bak i cabben i en hastighet av 120km/h. Sedan är det jag och Carro som väntar på tunnelbanan.Jag och Carro kl:07.30 på en söndags morgon mitt inne i stor-Stockholm, den andra bilden illustrerar att vi inte har en jävla aning om vart vi är!!


Här är det också tiiidigt på morgonen, men fan så kul vi hade.Solnedgång!


Carro hade tänt en massa ljus, hur mysigt som helst =)Lia & Trude!

Trude sov över en dag. De leker Lady&Luffsen och på den andra bilden så brottas de.
På väg till Boulongern.Lek och bus i Boulongern.Efteråt gick vi till ett café och fikade lite =)
Tjejerna tog jordgubbsbakelser och Matz och jag smakade på de andra =)
Grillfest hos Ugglan:

På första bilden ser vi Ugglan, på andra bilden sitter Matz, Linda och Patrik.Kvällen blev jävligt rolig och lång ;PPeters spelning och min väggpryl:

Peters band hade precis släppt en skiva och spelade på CC, på andra bilden ser ni min väggpryl...tyckte att den var fin bara så därför fick den vara med =D


Nu har jag uppdaterat =) Om ni trycker på bilderna så blir de större.Puss och KramRSS 2.0