Humor!

Kolla in det här, tryck på länken och sätt på ljudet för det här är roligt!! LÄNK

Kryssning

Söndag till måndag var jag på kryssning med Matz och 5 av hans taxikollegor...Fan så roligt det var! Massa galenskaper och så mycket skratt att jag fortfarande har träningsvärk i magen, men det var det absolut värt!

Tyvärr har jag inga bilder då jag helt glömde av att fota, men jag har bilderna i huvudet istället :P


För övrigt så tror jag att jag spyr på skolan men jag kämpar på, det är mindre än 300 dagar kvar till studenten och det ger mig lite hopp =)

Jag får tillbaka på skatten, inte mycket men hellre det än att tvingas betala tillbaka =)
Lia har fått besked om att hon får börja på Sörby vilket gör mig mycket nöjd =)
Matz har fått brev från polisen att han ska få delta i uttagningen, jag tror verkligen att han kommer lyckas komma in och det känns så himla kul och bra =)

Slutligen så är jag glad över att jag fick högsta betyg på min individuella uppgift, jag har fan fått högsta betyg på nästan alla skriftliga uppgifter under de här 2½ åren =D Yaaay me!

Puss och Kram

Örebro och bajsletande =)

Hello everyhopa!!

I helgen var jag, Matz och Lia i Örebro och hälsade på bästa pappa och fina syster <3
Det var hur mysigt och välbehövligt som helst! Ny energi, JA TACK! Det var precis det jag behövde =)


Idag var jag hemma med Lia, vi drog till stan och käka lunch med mamma sen satte vi oss på en buss mot Sätra och åkte så långt vi kunde bara för att. När vi klivit av och gått omkring ett tag träffade vi en jättemysig katt =)
Sedan fortsatte vi upp i skogen och väl där började vi leka detektiver. Vi hittade kanin-bajs så vi följde spåret, sen hittade vi hund-bajs så då följde vi det spåret. Efter ett tag hittade vi halvätna kottar så då letade vi efter ekorrar. Efter en stund hittade Lia björn-bajs (hon påstod det iallafall :P). Sedan hittade Lia en tidning i ett dike som hon skulle ha men då brakade hon igenom den sylvassa snön och fastna med sin stövel, jag skulle hjälpa henne loss och då fastnade jag också, jag tror det tog minst tio minuter för oss att komma loss!! Där satt hon i snön utan sko medan jag låg i diket och skar upp händerna på snön! Efter den incidenten bestämde vi oss för att åka hem, kalla och blöta klev vi på bussen och åkte mot Sörby. Nu är vi kalla och blöta men nöjda och glada =D


By the way, det blåser som SATAN här i Gävle idag!!


Puss och Kram

Bläää..

Lia till sin pappa: Pappa, om man inte spolar på toaletten så kommer det en massa bakterier som säger ""vi vill ha bajs, vi vill ha bajs, vi vill ha bajs". Hahahahahahahaha XD

Glädje =)

Idag är jag glad =)
Det blev ingen träning med syrran pga att hon bränt sig när hon solat så istället tog vi en lång promenad! Vi gick ner på stan och kollade i affärer och det var roligt, det var länge sen vi bara umgicks hon och jag =)

Matz har nu lämnt in ansökan till polishögskolan så nu är det bara at vänta och hoppas!!!

Jag är trött på mitt hår, det är tråkigt och halvlångt och jävligt! Jag vill göra något nytt men jag vet inte riktigt vad, jag vet inte om jag vågar heller...jag brukar inte vara feg men ibland så blir jag det iallafall :P

Jag hade lite tråkigt ikväll så då började jag greja med det och jag provade något nytt (och lite vågat), jag blev ganska nöjd om jag får säga det själv så jag tänkte bjuda på några bilder:Vad tycker ni?
Jag vet att jag ser lite sur ut på bilderna men det ska vara så, ju mer attityd man har dessto bätre ;P Hahahaha XD

Hur som helst så mår jag riktigt bra just nu, jag har en massa energi och det känns så skönt! Det verkar också som om våren är på väg och det ger ju en hopp om livet om något =)

Puss och Kram

OMG!

Oh My Gooood! Jag är så trött! Jag behöver energi! Jag behöver komma bort, jag brukar sällan känna såhär men jag behöver verkligen komma bort NU!!

Nu har jag lagt om kosten lite grann och det funkar bra. Jag har varit ganska duktig på att äta regelbundet men det känns jobbigt ibland. Just nu är jag så trött så jag vill bara äta godis men jag vet att jag bara blir tröttare och slöare av det så jag får låta bli.

Träningen går bra, tre gånger i veckan är jag på gymmet och ibland går jag på något pass också för omväxlingens skull =) Jag tycker verkligen att det är roligt att träna och jag är förvånad över att jag hållt i det så länge men jag är övertygad om att för varje dag som går så blir detta mer och mer ett sätt att leva och det är ju det jag vill!

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund, imorgon blir det gymmet med syster yster!

Puss och Kram


Kosten

Nu har jag fått nog! Jag har tränat i ungefär två månader och det har givit resultat men inte så mycket som jag hade hoppats men nu jävlar ska det bli ändring! Jag har ransakat mig själv lite och jag ser tydligt vad jag gör för fel, det är kosten som är boven i dramat nu! Jag har inte alls varit så duktig på att äta, har kanske bara ätit två-tre gånger per dag och då har det blivit sena kvällsmål vilket inte är att föredra. Men från och med idag ska det bli bättre och jag känner mig peppad =D
Jag tycker att det är mycket i skolan nu och jag blir så trött! Det är inte direkt jobbigt men det tar tid och jag vill åka till min PAPPA och det har jag velat gjort nu i flera veckor men det finns aldrig tiiiiid! Jag blir så less, varje dag känner jag att jag vill och BEHÖVER åka dit så det gör mig lite nere faktiskt...jag har inte sett honom sen i julas jue =/


Nej nu är det tillbaka till pluggandet som gäller!

Ha en fin dag nu hörrni.

Puss och Kram

RSS 2.0