Uppdatering igen då...

Satan så dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen! Fy skämmmmms på mig ;P
Jag bjuder på lite bilder iallafall =)

För två helger sedan var jag, Matz och Lia på en liten höstutflykt i skogen =)
Det var så himla mysigt, ostsmörgåsar och varm choklad blev det...finns det något bättre?!

Tryck på bilderna så blir de större!!Lia klättrar i träd:


Mys på en sten:


Varm choklad är gott det:


I skolan har det gjorts metodövningar, titta så fint Karin har lindat mitt ben ;P


Förra veckan var jag, mamma och Lia ute och lekte...Lia och jag var höstmonster ;PI helgen var jag och Carro i Stockholm! Vi firade att vi fyllt/fyller 25 i år =)
Två ute-kvällar blev det. På fredagen såg vi ut så här:
På lördagen gjorde vi ansiktsmasker...men jag vet inte om jag ska reklamera dem eftersom jag har hört att man ska bli vackrare av dem....men det vette fan om vi blev det...vad tycker ni??:

Carro med sin ansiktsmask:


Jag med min ansiktsmask:


Fast det blev ganska bra tillslut ;P
Puss och Kram!!

ångest, vän eller fiende?

Har en väldigt jobbig känsla i hela kroppen. Känslan jag talar om är vår käre vän Ångesten. Men jag vet ju att ångest enbart kommer av att hjärna och hjärta inte är synkade, jag vet att jag borde göra en sak men gör något annat och då kommer ångesten som ett brev på posten. Jag är en sån person som är väldigt känslig för "rätt och fel-intuitionen", det behövs inte så mycket för att jag ska drabbas av känslan, det kan vara något så enkelt som att jag borde diska men inte gör det utan väntar tills det är jättestökigt, och eftersom jag är Jungfru så är jag egentligen ganska pedantisk, och då mår jag INTE bra. Många gånger är jag tacksam för min ångest för den har många gånger räddat mig från att kliva över gränser som inte borde korsas.

Jag tycker verkligen inte om känslan, men samtidigt vet jag ju vad jag måste göra för att bli kvitt den och det är ju skönt. Nej nu är det dags för mig att rycka upp mig och ta tag i mitt liv igen, det har liksom varit lite på stand-by i fyra-fem veckor. Jag avslutar det här inlägget med att tacka min ångest: Tack för att du finns och för att du vägleder mig!! =)

Puss och Kram

tjo

Det var ett tag sen nu igen. Hela familjen har legat lite halvsjuka en vecka nu ungefär och innan dess har det varit en massa jobb. Jag trivs otroligt bra på min avdelning och hoppas att jag kan få vara där i sommar =)

Det var fotografering på dagis för några veckor sedan och vad tror ni händer dagen innan fotodags...jo Lia klipper sitt hår, ganska kort och väldigt mycket...fast bara på ena sidan...men men det är väl sånt barn gör så va fan =) Det gick att dölja med ett diadem och några hårklämmor. Ungar alltså!!

Jag är också nyfrisserad, fast jag har inte gjort det själv dock ;P. Det är väldigt kort i bak och längre i fram, tyvärr missade jag att ta ett kort bakifrån så det här är det ni får se:Fick en rolig bild på Matz förra helgen när vi hade tvättstugan. Det är så här man ska uppfostra mannen ;P
Kolla:


Jag var hemma hos Carro här om dagen och fick prova ett rött läppstift, jag har lite svårt för läppstift men jag börjar nog ändra mig....vad tycker ni:Lia busar i affären:Sen blev hon trött:
För utom Lias klippning så har hon även ramlat av soffan och fått sig en liten blåtira, det såg värre ut än vad det var vill jag bara understryka:Jag tog även lite höstbilder på Lia när vi var ute sist:


Jag kan ha svårt att se att Lia och jag liknar varandra, men ibland kan jag tycka det ändå. På de här bilderna är vi ganska lik varandra...bilderna är kanske inte de fagraste men va fan ;P

Kolla:
Puss och Kram

Allt jag gör

Allt jag gör just nu är jobbar (vilket är superkul)!! Men just nu är jag sjuk =/ Ska försöka jobba imorgon för jag vill verkligen inte missa mer nu!! Jag älskar min avdelning och all personal (nästan iallafall ;P). Nu ska jag lägga mig på soffan och invänta min vackra dotter som har sovit borta inatt.

Puss och Kram på allihopa!

RSS 2.0