26/4-10

Idag fyller min älskade lilla goding 5 år!! Grattis till dig mitt lilla hjärta, du är det bästa som finns och jag älskar dig mer än livet självt!!!

Dagen till ära bakade jag en Hello Kitty tårta och gissa om hon blev glad =D Först färgade jag en del av marsipanen till rosa medan jag sparde en del som skulle förbli vit. Jag gjorde ögon och morrhår utav mörk choklad som jag smälte och droppade ut på ett bakplåtspapper, nosen gjorde jag av marsipan som jag färgat gul och rosetten gjorde jag utav rosa marsipan som blivit över =)

Hon fick en heeeeel massa paket och ungen var så glad och lycklig att hon gick till sängs halvt medvetslös!!
Min syster Carro fyller också år idag, grattis till dig hjärtat!!

Jag bjuder på två små bilder också! (Klicka på dem så blir de större)Mitt val

Idag känns livet så jävla bra!! Jag har fått höra av en nära vän att man kan välja hur dagen/livet ska vara beroende på sin inställning till det! Jag tyckte att det lät väldigt bra och bestämde mig för att prova. Under en tid så har jag känt mig lättirriterad, sur och trött utan någon egentlig anledning. Så nu har jag bestämt mig för att försöka sluta störa mig på människor i min omgivning, deras val och hur de lever sitt liv och istället försöka fokusera på det positiva i livet! Jag väljer att ta åt mig av det positiva istället för det negativa, jag väljer att istället för att försöka ändra en männsika så ska jag istället ändra min attityd gentemot denna person, jag väljer vilka fajter jag ska ta och vilka jag kan lämna över åt andra eller fullkomligt strunta i och jag väljer att vara en glad, positiv och kärleksfull mamma, syster, fru, vän och medmänniska!!!Tro vad ni vill men det funkar faktiskt!


Jag älskar mitt liv, min familj och mina vänner och det finns ingenting som får mig attt må så bra som ni får!!
Tack för att ni allihopa finns och sätter en guldkant på mitt liv!!

Puss och Kram

Lia tokfia ;)

I söndags hade vi en kanondag med utflykt och fika i Vårvik =)

På söndagsmorgonen sitter Matz, jag och Lia i köket och äter frukost. Efter ett tag tittar solen fram varpå Lia utbrister: Åhhh vad jag älskar solen och sommaren!!

Sedan säger hon det roligaste av allt som fick mig och Matz att skratta på oss, hon hytter med sin lilla näve mot himlen samtidigt som hon kisar med ögonen och utbrister med passionerat hat och myndig stämma: Men jag HAAATAR vintersolen!!!


Ha ha ha ha vad jag ÄLSKAR denna unge <3<3<3


Klicka på bilden så blir den större
Puss och Kram

April

Ja nu är det då äntligen april och våren är nästan här =)

I slutet av denna månad fyller min underbara och älskade dotter Lia fem år!! Oj vad tiden går fort alltså!
Min kära syster Caroline fyller 23 år samma dag =)

I skolan går det bra tycker jag, jag kämpar på och tycker fortfarande att det är superkul trots att det är lite överväldigande ibland.

Nu när solen äntligen har börjat komma fram så känner jag att livet börjar ta fart på allvar igen, jag älskar dessa vårkänslor =)

Nej nu ska jag sätta mig vid matbordet tillsammans med Matz och Lia.

Ha en bra dag alla.

Puss och Kram

RSS 2.0