Farväl! =(

Nu är detta mitt sista inlägg innan jag åker!
Känns lite jobbigt, men va fan!
Puss och kram på er så hörs vi när jag kommit hem!!


HEJ DÅ!!!


Over and out.

Ångest!!

Jag har sån j*vla dödsångest inför resan!! Det är verkligen bitterljuvt! Alla tankar: vad roligt det ska bli, vad spännande att få åka med bara pappa, vad skönt det ska bli, tänk om planet störtar, tänk om jag dör (för allvarligt hur fan ska dom där små flytvästarna kunna rädda mig när jag faller 4000 meter rakt ner i marken??!), tänk om jag aldrig får se Matz och Lia igen!!? Ibland känns det fruktansvärt jobbigt! Men jag ska försöka att ta det lite lungt för jag kan iallafall inte påverka det som händer uppe i luften, jag kan antingen acceptera att jag inte har någon kontroll, eller supa mig knasfull och inte vakna upp fören jag kommer hem om en vecka! Tror inte jag gör det där sista =)

Men hur som helst så är det VÄLDIGT jobbig!!

Puss och Kram =(



Vuxenpoäng!

Gjorde testet på vuxenpoäng.com och det visade sig att jag var 40,7 år gammal!

Har nog mistänkt det också för det känns som om jag är i klimakteriet ibland! ;)

Puss och kram

Baby?

Jag gjorde en rolig grej på makemebabies.com

Man kunde se hur sina framtida barn skulle se ut...och här är Matz och mitt resultat:



Eller en mörkhårig variant =)










Puss och kram

=)

I torsdags var jag, Matz, Lia och två jobbarkompisar till Matz plus den ena jobbarkompisens barn (som var fyra år) ut till Svartviksstugan och fiska och grilla korv...det var så mysigt! Kul att komma ut sådär tycker jag! Lia och Selma som flickan hette fann varandra direkt! Dom kassta stenar i vattnet, lekte kurragömma och busade hela tiden! Vi stötte även på en and som var väldigt tam...den var alldeles vid fötterna på oss och barnen kunde mata den med lite korv och grejer ;)
Dagen var iallafall supermysig så det ska vi göra om =)






Nu har jag varit hos pappa och min minsta syrra (Natalie) hela helgen och vi har haft det så trevligt =)
På fredagen satte Lia och jag oss på tåget, det tar tre timmar och Lia tycker ju om att PRATA men det gick faktiskt väldigt bra, vi somnade till och med en liten stund =). Tågkonduktören var jätte bra och Lia fick en alldeles egen låtsas biljett.




På lördagen stack jag och Natta ner på stan! Hon har ju moppe så hon fick snällt skjutsa sin gamla syster ;)
Det var skitkul att få åka med...önskar jag hade haft en sån =(

Här är Natta Här är jag



När vi hade varit en stund på stan kom pappa och Lia ner och möte upp oss för att gå på restaurang! Vi gick till ett grekiskt ställe och maten var supergod! Alla käka lax-spätt med fem olika goda såser, Lia käka kyckling som vanligt, jag skulle ha tagit kort på maten men jag kom inte på det fören alla hade börjat äta så då sket jag i det, hur som helst så var alla nöjda och allt var jätte mysigt! Sedan tog Natta och jag moppen hem igen ;)

Här är vi på restaurangen, Lia ville inte vara med på kort!



Här far vi hem emot Vivalla igen =)





På söndagen satt jag och Natta i ett djupt och allvarligt samtal...då kommer pappa in i den här hatten! Ni kan ju fatta hur dumt det blev =D ha ha ha


Jag fick ingen bild på pappa i den så ni får nöja er med en bild på mig =)



Jag och Natta smög oss in på pappas rum och då fick vi se den här söta bilden =D




En bild på Vivallas grymmaste systrar ;)




På söndag eftermiddag for vi hem igen! =(






Här demonstrerar Lia hur man ser ut när man är "lite arg" och "mycket arg"





Det var den helgen det!! ;) Tack för en super härlig helg Natta och pappa =D




Har några bilder från idag också...vi var till valboköpcentrum där Lia fick åka lite karusell




Tog även en bild på Matz då han så lägligt råkade ställa sig mot en skylt =D




Och slutligen två bilder på oss





Puss och Kram




Hej

Jag är i Örebro hos pappa! Jag bloggar när jag kommer hem igen!

Puss och kram

Grattis!! =D

Ja må han leva,
Ja må han leva,
Ja må han leva uti hundrade år,
Javisst ska han leva,
Javisst ska han leva,
Javisst ska han leva uti hundrade år!!!
Hurra hurra hurra HURRA!!!

Grattis pappa!! Nu är du 45 år din lilla goding ;)
Hoppas att du har en kanon-fin dag!!

Puss puss jag älskar dig!




Kanske...

Matz har pratat med tanten (?) under oss och nu ska hon flytta! Hoppas vi kan få ta över hennes lägenhet! Det är på bottenvåningen och det skulle passa oss perfekt! Vi har länge suktat efter den lägenheten och helst av allt vill jag ju inte flytta från sörby! Det är så jävla vackert här, det är nära till jobbet (och skolan med för den delen om jag kommer in), det är nära till stan och det är nära till Lias dagis och jag vill helst inte byta dagis! Få se om vi får den iallafall...hoppas hoppas hoppas =)


Puss och kram

Lite bilder bara..

Var hemma hos min mormor och morfar igår, min morbror var där för han fyllde 49 och då skulle mormor bjuda honom på lunch och vi hade sån tur att vi också fick mat. =) Maten var superb...det var renkött med supergod sås och potatis (jag vet inte vad det är men mormors potatis blir alltid så) Lia hade somvanligt roligt där...hon byggde ett tågräls själv för första gången och var så stolt över det där så jag tror det lös om ungen hela dagen =)




Jag klippte även hennes lugg igår...det blev ganska bra men när jag skulle ta ett kort vägra hon sitta still =)





Slutligen tog jag en dagens "outfit" på henne =) Hon tycker om att mannekänga ibland så varför inte ;)




Puss och kram

Högskolan..here I come...again =)

NU har dom äntligen öppnat web-anmälan så att man kan söka till våren igen!! Har längtat efter denna dag! Och nu är den här =) =) =) Hoppas att det går vägen den här gången...annars söker jag igen...jag är ju ung så jag har tid på mig. Jag har ju hela tiden sagt att mitt mål är att vara färdigutbildad när jag är 35 och det är ju faktiskt elva år kvar dit...oj vad jag kände mig ung nu =) Ja ja...men jag mår hur som helst så jävla bra just nu så det är inte klokt!! Livet leker och allt annat klaffar ganska bra =)

Nu ska jag kolla Scrubs (i vanliga falla skulle jag ha tittat på Sex and the city men dom har ju tagit bort det nu =( dom jävlarna!) Men hur som helst så puss och kram =D

JIPPI!!!!!



Sammanfattning

Här kommer en sammanfattning av veckan som gått!

I måndags tog mamma, jag och Lia en promenad till Ica Maxi, på vägen hem stannade vi till i lekparken för att leka en stund och där träffade vi även på den här filuren.



På tisdagen gick Lia och jag ner på stan och väl där gick vi in på BR och fann till Lias förtjusningen ett Lejonkungen-spel, efter några försök så klarade hon spelet ganska bra =) Bilden blev ganska suddig för ungen var så exhalterad att hon inte kunde stå still utan hoppade hela tiden =)




På onsdagen, tror jag det var, så gick mamma, jag och Lia ner på stan. När vi var på söder kom mamma på att Lia aldrig hade varit inne på en ZOO butik för så vi traskade in. Lia ropade på oss när hon fick se två fiskar pussas (jag tror att dom slogs eller nåt, men det säger man inte gärna till Lia när hon tror att dom pussas) Jag fick det på bild iallafall =)




Jag fyllde ju år förra helgen och idag kom svärmor, svärfar, Matz syrra Anette och hennes karl Sven. Jag fick en blomma, ett badlakan och en peng av svärmor och svärfar och av Nettan och Sven fick jag den här ljusstaken eller vad man ska kalla det... det passar bra nu i höstmörkret =)




Nu tror jag att jag har fått med vad som hänt den här veckan =)

Puss och kram på er

Utrikes!!

Japp det är precis vad jag ska!!! =) Nästa vecka far jag och pappa utomlands!! Vi vet inte vart vi ska än...men jag slår vad om att det blir spektakulärt!! ;) Det står mellen: tunisien, italien, spanien och grekland...oj oj oj vilka bekymmer man har ;)

Jag har sett fram emot den här resan länge nu! Han försöker göra så att han tar en av sina döttrar (vi är tre syrror) varje år och drar utomlands med...han står för själva resan (jag älskar min pappa) och vi står för fickpengarna =)

(Det är jag som står för fiolerna Piper)

Nej men hej med er för nu ska jag ha kalas igen, idag kommer nämligen svärföräldrarna.

Puss och kram

...

Det är lite mycket nu med jobb och så så jag får se om jag eventuellt hinner blogga lite ikväll, lägga in lite bilder och så...fast först ska jag se "Idol" =)

Puss och kram

Grispass!!

Usch vilket grispass jag har haft nu! Igår klev jag upp 06.20 efter att ha somnat ca:02.00, jag började jobbet klockan 07.00 och jobbade till 13.00, efter det cyklade jag hem och Matz, jag och Lia åkte till affären m.m, klockan 17.00 gick jag och la mig i två timmar och sedan gick jag upp för att natta Lia klockan 19.00, efter det gjorde jag mig iordning för att åka till jobbet igen. Jag började 20.45 och jobbade till 07.15 i morse....så nu är jag slut!! Nu ska jag sova för att jobba natt ikväll igen! God natt med er =)

Puss och kram

Min födelsedag!!

Jag och Matz ska ut på partaj nu, jag har haft en väldigt trevlig födelsedag och jag hoppas att den blir bättre =)

Nu ska vi fara på fest =)




Puss och Kram

Födelsedag

Imorgon fyller jag år..jag blir 24...so what?! Det är inge kul att fylla år längre...det känns inge speciellt...ni ska se när Lia fyller...kan man bli lyckligare?! Så skulle jag också vilja reagera när jag fyller men det var länge sen nu =) men jag ska ha det trevligt iallafall!! Lia är tillräckligt exhalterad över min födelsedag så det räcker för oss båda ;) hon springer omkring och tjatar om vad det kan vara för olika leksaker jag kommer att få imorgon..hi hi..undra om hon tycker att det är lika kul när hon ser att jag har önskat mig pengar för att köpa ett simmkort på fjärran höjder =)

Idag har jag snackat med min lilla favorit Sara på telefon...det var ett tag sen nu men jag blev såååå glad när hon ringde!! =)
Hon har ju sin skola och jag mitt jobb så det blir inte så ofta nu mer men det ska vi ändra på! =)
Puss på dig Sara!!

Och puss och kram på er andra =)

Volbeat!!!

Mitt nya favoritband kan jag lova!!!!

Lyssna:

Här


Här


Här


Och HÄR!!!


Tror att det kan vara något för dig Sarah =)

Puss och kram

Idoool!!!!!!

Äntligen börjar det!!! Som jag har längtat efter att se puckon göra bort sig i tv =) men ärligt finns det något bättre än att se folk stå där som idioter och inte fatta varför dom inte går vidare?! Sånt är underhållning för mig..kalla mig elak om ni vill för det skiter jag i =P


Puss och kram

Min underbara Matz!!




Det finns INGEN som du!!
Du är guld värd!
Du är den som jag verkligen kan anförtro allt till!
Tack för den underbara far du är till Lia och den underbara man du är till mig!
Jag älskar dig väldigt högt ska du veta!
Tack för att du finns!!








Bröllopsdag =)

Idag den första september firar vi vår första bröllopsdag!!!
Yeyy!! Vi hade det så mysigt, vi åt på Church Street och sedan drack vi lite champange!
Det lär knappast bli bättre =) Nu ska vi mysa vidare =)

Grattis till oss!!




Puss och kram ;)



Helgen =)


Helgen har vi spenderat i Stockholm som sagt, farfar fyllde ju 70. Det var så jävla skönt att komma ifrån Gävle!! Vi har till och med planer på att flytta dit =)

Här är vi på väg till Stockholm:





Vi hade iallafall jätte trevligt och alla var så glada, Lia trivdes som fisken i vattnet eftersom hon stod i centrum hela tiden då hon var ända barnet. Dagen efter följde Matz och jag med min farbror i hans båt och åkte och fiska, farmor och farfar var barnvakt, vi fick lite fisk iallafall men dom slängde vi i. Lia hade iallafall fått farmor och farfar att skratta hela tiden medan vi var och fiska så det var ju skönt att det gick bra...men det går ju alltid bra med henne =)

Här är farmor och farfar (bilderna blev inte så bra men va fan):


Lia är ju hund hela tiden nu så här kommer några bilder på min nya "hund" =) :



Vi tog faktiskt tåget till Stockholm, kändes mycket skönare så för dels är bilen lite krasslig och sen är det ju miljövänligare och roligare också =) När vi skulle hem igen så tog vi bussen och det var super mysigt, fast vi var lite trötta och alla somnade...efter en stund blev jag tvungen att väcka Matz för Lia låg och sov på tjejen som satt brevid henne och hon såg inte så road ut =)

Titta hon sover =)




Men ja just ja!! Vi hade ju kräftskiva i fredags och det var så jävla roligt!!!! Tack Carro, Patrik och Peppe för en kanonkväll!! Matz och jag hade svin kul =) Puss på er =)


Bilden är på Carro och Peppe...visst blev han snygg i sin "egengjorda" outfit ?!! Ha ha ha





PUSS OCH KRAM!!!!

RSS 2.0