Det är..

..ganska mycket nu eftersom vi flyttar snart! Orkar och hinner inte blogga så mycket som jag skulle vilja...mer uppdatering kommer snart hoppas jag! Tills dess får ni ha det så bra!!!


Puss och Kram

24/12-08



GOD JUL !!!





Puss och Kram

Halloj

Idag har Matz och jag varit och tittat på vår (Lias) blivande katt =) Hon var sååååå söt, hon fick ju plats i Matz hand hur bra som helst, åhh vad jag längtar tills vi får ta hem henne!! Det ska bli så kul att berätta det för Lia, det är ju liksom ingen idé att säga något nu när det nästan är två månader kvar för då får hon ju vänta ihjäl sig! Kolla in sötnosen när hon sitter i matz famn =)





Puss och Kram

Den 21/12

Idag efter jobbet kom Matz och Lia och hämtade upp mig för idag är det D-day, vi skulle nämligen pynta granen =)


Lia var alldeles förväntansfull, hela ungen hoppade =)
Lägger upp några bilder:

Matz och Lia busar



Lia är redo att hugga in på granen



Här är hon i full gång =)



Titta så fin den blev =)



Vi har fått några gäster som flyttat in på vårat pepparkakshus´s tak ;)



Trevlig fjärde advent på er!!

Puss och Kram

T9?

T9 är en konstig uppfinning tycker jag...alltså det är ju ett bra påhitt men ibland skriver den så jävla konstiga saker istället för det vanliga svenska ordet man VILL skriva... som idag när jag skulle skriva till mamma att vi skulle pynta granen så hittade T9 inte ordet "pynta" utan tyckte istället att det var en bättre idé att skriva "rymtå"?!!  För det var ju verkligen ett bättre förslag?! Eller vad säger ni?

Puss och Kram


Pepparkakshuset =)

Idag har Matz, Lia och jag gjort ett pepparkakshus =) Det var sååå kul =D Jag låter bilderna tala för sig själv =)





Fint va =)


Puss och Kram

Pajen =D

Sähär ser den ut! Synd att ni inte kan känna smaken för den var gudomlig ;)






Puss och Kram

Baka baka liten kaka..

Nu har Lia och jag bakat en björnbärspaj! =) Det är så roligt att hon har blivit så stor att man kan göra såna här saker med henne tycker jag...just nu står den i ugnen så bilder kommer sen.

Puss och Kram

Kattunge!!

Vi har funderat på att köpa en kattunge ett tag nu och eftersom att vi ska flytta så att vi får en lägenhet med uteplats på nedreplan så kan vi ju skaffa en nu (jag skulle vägra ha en innekatt, tycker inte att det är snällt mot djuret), och jag har hållit på och mailat med en kvinna ett tag nu och nu ÄNTLIGEN så har hon tingat en åt oss så om lite drygt en månad ska vi få en liten kattunge!!!! Jag är såååå glad! =) =) Kolla så söt hon är!!




Puss och Kram

Har inte...

...så mycket att säga. Väntar på att en vänlig själ ska komma hem till mig och städa för det är verkligen stökigt här nu och jag orkar inte! Har du lust, snälla??? Den som känner sig manad kan ju höra av sig!

Nej jag har faktiskt inte så mycket att rapportera, är typ klar med julklappshandlingen och så...jobbar om dagarna så allt är väl som vanligt. Men det är ju faktiskt kanon för det hade ju kunnat vara dåligt och då föredrar jag faktiskt att allt är som vanligt!!

Jag försöker även hitta på någon ny outfit till mig själv att ha i jul, men saken är den att jag tillhör den där lilla procenten kvinnor som inte tycker om att gå i affärer...iallafall inte klädaffärer, jag har liksom inte ro med sånt eftersom man MÅSTE gå i alla affärerna innan man kan köpa något eftersom man kan hitta något snyggare eller så i nästa affär =( !!PUST!! Nej sånt tycker jag är tråkigt!

Fast det är roligare när jag går med Carro för hon är duktig på att hitta saker, när vi shoppar kläder brukar det vara så att Carro kollar igenom vartenda plagg i hela affären och hojtar till om hon hittar något snyggt, medan jag går brevid henne och inte visar ett dugg intresse för det vi håller på med utan snackar vitt och brett om livet rent allmänt och gör hela jobbet ännu svårare för henne eftersom stackarn även måste svara på alla mina dumma utalanden om ALLT!!

Sån är jag! =)



Puss och Kram

Söndag!

Gud va skönt det är att det är söndag! ÄLSKAR söndagar! Och nu är det tamejfan bara 10 ynka dagar kvar till jul =)
Jippi!!


Puss och Kram

Robyn!

Älskar den kvinnan alltså!! Hon är så jävla bäst helt enkelt!

Lyssna på den här! Min Favvo




Puss och Kram




Cocktail-tomater

Mitt barn tycker väldigt mycket om cocktail-tomater!! Syns det tycker ni?






Pus och Kram

Yeeeey!!

Jag, Carro, Matz och Peppe ska till Riga!! Vi har bokat en 40 timmars kryssning den sista januari och det ska bli såååååååå kul!! Vi ska dansa, kolla in live-band, käka god mat och det bästa av allt: DOM HAR EN KARAOKE-BAR!!!! Efter den resan kommer dom nog inte ha det nå mer för vi kommer äga mickarna!! ;P
Och sen ska vi ha skitkul hela nätter, och det absolut bästa med hela resan är att då ska jag ge igen på Carro! Moahhahaha....;)


Puss och Kram

Ny frilla!

Jag har klippt mig! Det blev väldigt kort men jag är nöjd =)






Puss och Kram

Stockholmsresan!

Igår var jag, pappa, Natta och Carro i sthlm på shopingresa! Gud så kul det var! Vi skoja och skratta ta mej fan hela tiden =)

Orkar inte gå in på alla detaljer, men jag ska därimot lägga upp en massa bilder =)
Det regnade ju tyvärr hela dagen men det var inte så farligt och vi lyckades hålla humöret uppe =)



Jag var även in på Monki efter att Sarah har prata lite om den, så jag tänkte att jag var tvungen att kolla in den och den var ju verkligen annorlunda, fast dom hade inte speciellt mycket kläder och det var verkligen inte min och Nattas stil ;) Men kul att se något annorlunda iallafall!



Såg den här skylten också, så jag kände att jag ville sälja pappa men han vägrade ställa upp =(




Två svanar och ett gäng ankor...





Det är bra att ha en pappa från stockholm och som dessutom har kört taxi där för då vet man åtminstone åt vilket håll man ska gå =) Han visade oss runt och vi gick till ett riktigt mysigt, gammaldags torg där dom sålde massa små saker. Riktigt fint var det.




Pappa sugen på brändamandlar




Carro bjuder på en skön bild ;)




Jag och Natta (NÖRD ha ha ha...man är lagom snygg efter allt regn)





Sen bjöd pappa oss på en riktigt fin restaurang i gamlastan! Michelangelo heter den visst (stavade säkert fel men ni fattar ändå va?)




Mupp-syrror =)




Det var riktigt trevligt och det ska göras om!! Tack hörni, PUSS


Puss och Kram

Julpynt..

Nu har jag satt upp alla julgardiner, tänkte inte tråka ut er med en massa bilder på alla men köket vill jag visa iallafall för jag tyckte det blev riktigt coolt! Alla kanske inte tycker att svarta gardiner är så "juligt" men jag tyckte att det blev snyggt till den röda duken =)





En närbild på gardinens mönster:




Ja då var det klart med julpyntet och inslagningen av nästan alla klappar så nu är det bara att vänta in tomten ;)

Puss och Kram

Pepparkakshus

Idag har jag varit på Lias dagis och bakat pepparkakshus!! =) Det var så himla roligt! Gud vad vi skratta, och så stolt hon blev när det var klart =)






Puss och Kram

Första Advent =)

Igår var det ju första advent och vi stack ner på stan för att se invigningen av bocken. Det var riktigt mysigt att stå där och titta på alla fyrverkerierna med Lia och Matz!! Det var dock lite svårt att ta bilder på raketerna eftersom jag är så väldigt rädd för att det ska smälla högt =) Men lite bilder blev det iallafall!





Tog en bild på rådhuset också, tycker att det är så fint när det lyser upp så där i mörkret.





Lia fick träffa en tomte som körde "tomtebussen" också =)





Och på tal om tomtar...kolla in vilken sötnos som står i mitt vardagsrum =D





Sist men inte minst kommer an bild som jag tog på Lia idag, hon var hu så fin på kortet så det måste också finnas med här ;)






Puss och Kram

,

Men nu ni! Nu är snart julen här =) Nedräkningen har ju äntligen börjat =)
Gud vad roligt det är att se att det lyser i ögonen på Lia så fort man pratar om tomten och julen och allting!

Idag ska Lia och jag åka och köpa julgardiner, vi skulle ju egentligen ha hunnit gjort klart allt sånt till igår men bilen är på lagning och vi har jobbat mycket så det fick bli som det blev.

Nu ska vi göra oss i ordning och fara =)

Puss och Kram

RSS 2.0