Lejonet

Jag såg just något som fick mig att gråta som ett litet barn.

Det berörde verkligen mer än vad jag trodde att det skulle göra!

Såå himla fint!

Puss och kram

Usch!!!

Gud vilken trökdag....på alla sätt och vis! Orkar nog inte blogga något mer idag. Tänker lägga mig på soffan och dö!

God kväll med er!

Får väl lyssna på Sarah då =p

Jaha...då fick man svar på det (varför folk kontrollerar sina kommentarer)
Tack Sarah! Nu känns det bättre =) Ha ha ha...

Puss och kram =)

Pappa!

Jag är så glad över att jag är vuxen! När jag var yngre hade jag inte ett bra förhållande med min pappa...han försökte men jag fatta inte grejen. Men nu när man är vuxen och framför allt mamma så ser man verkligen saker och ting på ett helt annat sett...låter klyschigt men det är fan i mig sant att man verkligen kan se vad som är viktigt och för mig finns det verkligen inget viktigare än min familj! Det som berör mig mest just nu (och har gjort det sen jag fick barn) är när jag ser att relationen med pappa växer sig starkare hela tiden för alla tjejer där ute vet att det inte finns något mer speciellt än ens relation med sin far...det är något MYCKET speciellt...jag ser det hos mina systrar och i min dotters ögon när hon ser på sin pappa. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det. Min pappa har betytt ALLT för mig och alldeles för sällan sägar man det till varandra, men jag skriver det nu för att aldrig glömma... Tack för att DU finns pappa!!!

Puss och kram

Varför?

Varför ska folk kolla sina kommentarer innan dom publiceras???
Fattar inte grejen! Det lär ju knappast vara för att folk kan skriva elaka saker...jag menar bara för att någon människa skriver något dumt betyder det inte att det är sant..eller?! En mycket konstig sak att göra tycker jag.

Gårdagen

Igår gjorde jag faktiskt inte så himla mycket...var inne nästan hela dagen (det regna ju) och typ diskade lite och så, så när Matz kom hem hade vi bestämt oss för att göra något roligt...vi skulle gå på resaurang hela familjen plus mamma. Vi åt på en asiatisk restaurang (Spicy House) och maten var svingod! (Ellerhur Carina =) )Efter det spenderade Matz kvällen vid datorn och jag hade tråkigt så jag ringde syrran (Natta) och fråga om hon skulle med ut och gå (klockan var halv elva men ändå) det ville hon och vi hade skitkul, först gick vi runt i typ en timme sen satt vi oss vid några bänkar och skratta så grannarna tittade ut genom fönstret med sura miner (hoppsan :s ) vi lugna ner oss lite och en timme senare gick vi hem. Det var riktigt skönt med en kvällspromenad så det gör vi fler gånger! =)
Här är några bilder på Lia innan vi skulle på restaurangen (hon ville också ha smink så hon fick bli en katt och nöjd var hon =) )

Puss och kram



Ha ha...

Har precis lärt mig länka...tack Sarah =)
Kommer pappas artikel nu då:  Artikel

Min pappa...

Jag är sååå stolt över min pappa!
Han är alkohol- och drogterapeut och jobbar i Örebro. Han har också jobbat i Gävle men det var kanske fem sex år sedan, i vilket fall som helst så var jag ut och tittade på en artikel om honom och hans verksamhet och jag blev så stolt att jag tycker den förtjänar en egen plats här! Puss på dig pappa, jag älskar dig!!

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1336795


Badkläder

Min lillasyster Natta, som egentligen bor i Örebro med pappa, är här över sommaren och det är superkul tycker jag.
Idag köpte mamma en cykel till henne som hon kan ha när hon är här så att hon kan hänga med mig och Lia på utflykter (Matz är med ibland han med men oftast jobbar han dag =( ) Så idag tog vi oskulden av cykeln och stack iväg till konsum där jag skulle hämta ut mina badkläder som jag beställt på ellos. När vi hämtat kläderna for vi till en närliggande lekplats (med mycket skugga!!! ) för att leka och kolla i ellos nya katalog samt titta på nya kläderna....men döm om min förvåning när jag inser att dom har skickat fel storlek på badbyxorna...dom satarna har skickat storlek: 60 !!? Vi skratta så vi nästan pissa på oss...har aldrig sett ett par större trosor!! Sen spendera vi resten av dagen med att tälta i dom!! Ha ha ha ha....
Nej då...Natta satt barnvakt medan Matz och jag for till affären och skulle köpa en massa nya frukter tänkte vi så det blev: "stjärnfrukt", papaya och granatäpple. "Stjärnfrukten har vi inte smakat än, granatäpplet var skitgott...men fy fan för papaya...det var det sötaste äckel jag nånsin smakat!!! Matz och Lia tyckte inte heller om det! Ja just det...vi köpte en massa nya kläder till Lia också...dom hade världens rea på ica maxi (jag gillar verkligen den affären) kläderna kosta mellan 19 och 79 kronor...det kallar jag billigt! Jag lägger in bilder på dom också. (lägg märke till mönstringen på borelon =) )
Nej nu ska jag sluta för snart kommer Natta och vi ska kolla på film och käka popcorn.

Puss och kram =)




Lia Diza

Min ängel! Se så söt hon är när hon sover...det ser så fridfullt ut.
Tänk att man kan älska någon så mycket!



Sex and the city...Weeeiii!!!

Jag ska gå på bio! Vet inte när riktigt men jag vet med vem...=)
Min bästaste bäste vän Sara och jag ska gå på bio och se sex and the city har vi sagt...hennes man ska också med men min man ville inte följa med...han tycker att sex and the city är såååå dåååligt (han har ju fel!!) så då sa jag till Sara att jag väl kan få sitta mellan henne och Mattias och det skulle jag få ;) härligt tänkte jag. Då kommer Matz härom dagen och säger att han vill följa med...jag har vetat hela tiden att han egentligen gillar programmet men han ska vara lite stenåldersman ibland han (sorry älskling du vet att jag älskar dig min macho-karl ;) ) Så nu ska jag bara bestämma en tid och dag med Sara och sen ska vi se filmen!!! Weeeiiii Det ska bli superkul! Frässten om det är någon som sett den redan kan ni väl skriva vad ni tyckte!?

Puss och kram

P.S Mina nya badkläder har kommit så jag ska åka och hämta dom snart...spännande.

Inredning...

När jag la in bilderna på mitt hem glömde jag lägga in bilderna på min handgjorda vägg-ljustake som jag fick av min pappa...ÄLSKAR den!!!

Lägg märke till vad det är för en filur som klär själva ljuset =)

Puss och kram


Negativitet....

Nej nu har det varit mycket negativt idag så nu tror jag att jag får flytta arslet från datorn och kolla på "Sex and the city" som är mitt favvo-program (näst efter dom desperata husfruarna =) )....då kommer det nog kännas lite bättre!

Puss och kram =)

What the fuck??!

Kollade precis min mail och upptäckte att jag hade fått ett mail från högskolan...tänkte att nu får jag ett besked lite tidigare eller så...men nej nej NEJ!!! Dom skickade ett medelande där det stod att dom har behandlat min ansökning...men HALLÅ jag har ju redan fått ett sånt medelande!! Surt känns det...här trodde man att det var ett besked så kom den där skiten..nej nu är jag sur igen.

Piss och kräm

Stayfriends suger!!!

Vilket jävla skit!!!! Har haft sidan i typ två månader och har trott att det har varit jag som har gjort fel eftersom jag inte har kunnat läst några medelanden från vänner på den där jävla sidan! Det har varit svårt att förstå hur sidan funkar och vad det är man ska göra där så nu skickade jag en fråga till deras kontaktperson eller vad det var...jag fråga varför sidan var "störd" typ och dom svarade med att det skulle gå jättebra att använda deras gratissida och läsa alla medelanden om jag bara blev guldmedlem (eller om någon av mina vänner är det) ....skulle jag väl kunna bli tänkte jag tills jag fick reda på att det skulle kosta pengar! Jag blev så jävla arg...inte för att det var dyrt utan för att dom annonserar med att det ska vara en gratissida...men när man väl är medlem så kan man inte göra någonting på den om man inte betalar! Vad betyder det??!!!
Nej sånt där bojkottar jag...lägg korten på bordet från början annars kan ni dra ballen i gruset era puckon!!!

Piss och kräm för nu är jag arg!

Tråkdag!

Idag är det ingen rolig dag..det började med att Lia väckte mig oförskämt tidigt nämligen klockan 04.00. Det har faktiskt ALDRIG hänt tidigare så jag tänkte att nu är det nåt fel som är trasigt, jag gick in och la henne igen och hon somna om bara för att 5 timmar senare komma in till mig gråtandes och vill kräkas! Så det har vi fortsatt med hela morgonen....hon spyr och har feber stackarn! Det ätr jobbigt att se sitt barn sjuk....nu ska hon få lite kokt ägg som hon tycker så mycket om sen tänkte jag att vi skulle titta på Pippi Långstrump och mysa!

Puss och kram


Titta på henne...hon ligger i vår säng....lilla sjukbarnet med sin kanin och sin "snuttis" (hon är en tumsugare min unge)

Mitt hem!

Kände att jag ville visa er hur jag bor....jag har tagit bilder på nästan alla rum (dock inte sovrummet eftersom det är o-inrätt)
Jag vill också be om ursäkt för mitt vardagsrumsbord...det kosta femtio kronor på kupan och har hängt med i många år, vi letar efter ett nytt men har inte lyckats hitta något i vår smak (och om jag har det så har bordet kostat typ 6000, det betalar man inte om man har småbarn) om ni har något tips på ett snyggt bord för under 6000 =s säg gärna det då! =)
Hoppas att ni tycker det är fint...det tycker jag! =)

Puss och kram


Ny bild!

Ville bara göra er uppmärksamma på att jag har lagt in en ny pressbild.
Jag är väldigt nöjd med luggen om jag får säga det själv! =)

Puss och kram


Weeiiiii!

Nu har det gått en vecka sen jag börja med Herbal life (eftersom jag jobba natt har jag inte druckit shaken som man ska...jag åt tillochmed på Max!!!! så egentligen har jag bara hållt på med det i ca: fem dagar)
och jag har nu gått ner 1,5 kilo! Jippi!!! Men jag tycker inte att det går tillräckligt fort...skulle ni vilja vara så vänliga att ge mig tips på hur man kan få resultat snabbare!!! Alla svar är välkomna! Bara det inte är att jag måste vara på gymmet åtta gånger om dagen! =( Gillar verkligen inte sånt...jag kan gärna träna bara det är lite kul åtminstone! Tacksam för svar! Helst vill jag att dieten eller träningen ska innehålla strikta regler om att man måste äta såna här tårtor! =p

Puss och kram =)


Jobba natt!

Innan jag börjar skriva så vill jag bara rätta till en sak som jag skrivit i mitt midsommar inlägg...min pappa ville visst vara med och fira midsommmar!! =) Puss på dej pappa!!

Det har inte blivit så mycket bloggande nu på ett par dagar för jag har ju jobbat i princip hela tiden! Jag har aldrig jobbat natt förr så det var skitkul att få göra det...det har gått bra att jobba..fast jag har ju inte haft någon fritid eftersom jag har behövd sova då....känns lite jobbigt att jag inte har varit så mycket med Lia och Matz men det får jag väl ta igen snart!

Problemet med att jobba natt är inte att det är svårt att hålla sig vaken...utan det är när man går av passet och ska försöka gå tillbaka in i sin naturliga dygnsrytm...det var otroligt jobbigt! Jag ska jobba i helgen också, dock inte natt. Jag roade mig med att ta två bilder på mig när jag kom hem efter en hel natt, jag tog en svartvit och en i färg och jag måste säga att jag såg lika jävlig ut på båda! Ha ha ha ha varsågoda...puss och kram






Lördagen

Lördagen spenderade vi som sagt med svärföräldrarna och Matz syster Nettan och hennes karl Sven, Svens mamma var också med.Det var ganska trevligt, vi fikade och jag och Lia gick ner till vattnet för att bada fötterna men det slutade med att hon badade med kläderna på =) jag hade ju såklart ombyte med mig annars hade hon ju aldrig fått bada. Hon tyckte det var skitkul iallafall! Sedan åkte vi och handla och när vi kom hem ringde dom från Björkegrenska och undrade om jag kunde jobba natt, jag sa ja. Jag har aldrig jobbat natt för så jag ringde till Sarah och hon förklarade att jag bara skulle sitta och vaka hos en pensionär och att jag inte skulle göra så mycket annat än att finnas till för henne och sköta om henne. Natten rulla på och det gick väl ganska bra men när klockan närmade sig fem höll jag på att dö...har sällan känt mig såååå trött..det var hemskt faktiskt men som tur var höl det i9nte i sig så länge...klockan sex var jag pigg igen! Måste säga att jag tycker att mitt jobb är otroligt kul...trots vissa tråkigheter. Mamma hörde av sig under natten och berättade att Lia hade magsjuka =( det känndes så hemskt att inte vara där för henne...men men Matz hämta henne på morgonen och hon hade nästan 40 grader (hon brukar sällan ha över 39) så nu har vi verkligen fått pyssla om henne!

Här kommer några bilder från igår:


Svärfar&Svärmor

På första bilden: Nettan På andra bilden: Sven På tredje bilden: Svens mamma och Matz

Goood tårta och jag efter jobbet

Glad Midsommar!

Igår var det ju midsommar afton och den var inte som vanligt! I sista sekunden drog sig alla ur och skulle göra andra saker (min släkt gillar inte storhelger...dom stressar ihjäl sig då) så det blev bara jag, Natalie (syster), Lia och Matz. Och det var såååå skönt...inte en massa gnäll utan allt flöt på utan konfliketer (förutom Lia då som helt plötsligt vägrade vara med på kort!?), annars var det helt underbart! Klockan ett befann vi oss på kolonin där dom reste midsommarstången sedan dansade jag och Lia runt medan Natta och Matz satt och flina åt mig när jag höll på att fjolla mig och hoppa runt...men kul hade vi! Sedan började det att regna men då vet man ju att allt är som sig bör på midsommar! =) Jag hade gjort stora laxsmörgåsar som vi mumsade på sen spelade vi lite på chokladhjulet (dock utan vinst) och fiskade fiskedamm sedan vandrade vi vidare till mormor och morfars hus som vi hade lånat (dom var bortresta) och väl där åt vi jordgubbar med glass och Lia badade. Sedan var det i princip slut på kalaset och vi åkte hem igen. Matz jobbade så Natta följde med mig hem där vi tittade på "Chokolate" och käka mer lax. Sedan satt vi och pratade till två på natten och det var hur mysigt som helst! =)
Nu ska vi fara ut till Engeltofta och träffa svärföräldrarna och käka tårta så det är väl bäst att man gör sig i ordning!

Puss och kram





Godmorgon!

Jag har precis lämnat Lia på dagis och hon var såååå lycklig för dom skulle nämligen klä midsommarstången idag!
Naturliktvis ska dom äta glass och midsommarmat också..men inte jag...jag får ju vara utan! Jag har ju börjat med en ny diet (Herbal Life) så jag byter ut två måltider per dag, jag har valt bort frukost och lunch. Och hur smakar det då? Jo det är väl ganska okej, hade lite problem i början (valde nog fel smak) men nu har jag liksom lärt mig att tycka om det lite mer...men jag kan ju säga att det enligt mig är det bästa som finns på marknaden utav alla proteindrinkar! Nä nu ska jag sluta skriva och i stället dricka min frukost....det ser väl gott ut?! =) Puss och kram



Carina

Gud va glad jag är att du hitta min blogg!!!
Saknar dej massor jag med!
Hoppas att vi kan träffas mer....du ska veta att du har betytt otroligt mycket för mig!!
Du har verkligen fått en att må bättre när det varit jobbigt ibland
och det är jag otroligt tacksam för! Puss på da =)

Ville sätta in en bild på mig när jag pussar åt dig men jag hitta ingen
så istället får du en bild på mig när jag har en uppblåsbar sumo-klänning på mig!! =)


En Härlig Dag!

Idag var verkligen en härlig dag! Mamma, jag, Natta och Lia gick på utflykt till en lekpark. Där satt vi sen i princip hela dagen och bara mös, käka melon och jordgubbar. Lia blev riktigt kladdig...precis som barn ska vara =)

        


Efter allt fruktätande fortsatte vi med att leka hur mycket som helst! Vi gunga på en jättehäftig gunga, klättra på klättervägg och låg och vila på filten, sen fick  vi en lite otrevlig gäst på besök (spindel)...men han försvann ganska snabbt =) det har varit såååå skönt idag! Hoppas att det får bli fler sånna här dagar i sommar..och att Matz kan vara med...tack och lov så har hans nya shcema kommit och nu kommer han att vara ledig på helgerna i fem veckor framåt (han kör taxi i väntan på att få utbilda sig till väktare) Det ska bli så skönt att veta att vi får hela helgerna och kvällarna med för den delen ihop.

     

Puss och kram

Godmorgon!

Äntligen är det morgon...iallafall för mig och Lia. Vilken underbar dotter jag har som vaknar klockan elva! Det lär inte finnas många som hon inte! Dagen började bra...Lia och jag drack vår välling (min välling är Herbal Lifes proteindrink men för att Lia inte ska vilja smaka säger vi att det är vuxen välling...det smakar ju ändå så )
När vällingen var slut fick vi en trevlig överraskning...Matz (Lias pappa och min man) kom hem på lunch! Mycket trevligt tycker vi. Senare idag ska Lia, jag, mamma och syrran (Natalie) på utflykt! Superkul tycker vi! Bilder kommer sen...men först en morgon-bild på Lia. Puss och kram





Familje-och egobilder

Har ju precis börjat blogga så här kommer några bilder på mig, min man och vår dotter =)














Visst är dom fina!! =)







Eftermiddagen

Eftermiddagen blev väldigt mysig! Jag hämtade Lia på dagis och sedan åkte vi till lekparken! Väl i lekparken skulle hon tvinga sin gamla mor ut och in i alla håligheter som existerade i lekparken...men men..har man barn så har man så det är bara att le och se glad ut när man intryckt i ett litet hus ska föreställa en korvförsäljare...hon var glad och nöjd iallafall!! =)








Efter att lekande cyklade vi vidare ner på stans bibliotek för att möta upp Lias mormor och moster, på vägen hem fick Lia möjligheten att rida på våra nya bockar som dom har satt upp i hela stan. Gissa om hon tyckte att det var kul!!!













Fula som fan..jag vet men hon gilla dom =)

Puss och kram!







Fuck Off =)





Var tvungen att lägga in den här bilden på Lia (min dotter)
Ha ha ha ha ha hon är så rolig! =)


Tack så mycket =)

I sommar ska jag jobba på ett äldreboende och i dag skulle dom ha ett informationsmöte för alla sommarvikarier, det var frivilligt att delta men eftersom jag aldrig jobbat inom vården förr så kände jag att jag ville gå, det gick väl bra och så....vi vandrade runt i byggnaden med vår chef och när det var klart och vi skulle få träffa hon som har hand om bemaningen satt denne i telefon så vi blev tvugna att vänta utanför varpå två tjejerna ,som precis gått ut omvårdnad, började snacka med varandra (dom var kompisar sen tidigare) dom snackade om hur dom hade tjatat till sig bättre betyg av sin lärare, hur fulla dom var på studenten och hur överraskade dom var över att dom överhuvudtaget hade fått tagit studenten med tanke på hur sällan dom var i skolan!

Men hur fan tänker man då....när man sitter och säger så när ens blivande chef står fem meter därifrån och hör alltsammans!!!!???? Ja, ja...förhoppningsvis betyder det här mer jobb åt mig...för inte fan skulle jag låta dom jobba mer än vad som var överenskommet om jag var chef...fast dom är utbildad och inte jag...men allvarligt hur seriösa verkade dom då?!! Hoppas att det var till min fördel iaf =)

Puss och kram =)

Första gången

Detta är första gången jag bloggar....vi får se hur det går =)
Har tänkt skaffa en blogg ett tag nu och det känns ganska spännande måste jag säga.

RSS 2.0