Helgen som var...

...var en bra helg! På fredagen ringde en av mammorna från dagis och fråga om Lia och jag hade lust att träffa henne och hennes dotter i helgen...Lia och Trude leker jämt på dagis så jag blev jätteglad att Marie ringde så jag tacka självklart JA! Så på lördagen träffades vi och gick och handlade lite först för Trude ville att hon och Lia skulle göra egna godishalsband.

Här är gobitarna i affären:



Och här springer dom och gömmer sig för oss mammor =)



Väl hemma hos Trude lekte dom i hennes rum medan Marie och jag satt och snacka i köket...det var väldigt trevligt måste jag säga =) Sen kom ungarna och ville göra sina godishalsband samt ha fika ;)



Innan vi skulle gå avslutade Lia och Trude lekstunden med att ligga under köksbordet och skratta =D



Det var hemskt trevligt och nästa gång får vi bjuda över dom! =)






På kvällen samma dag skulle jag på en mindre tjej-middag hemma hos Carro. Jag hade varit och lånat några karaoke -skivor på "Hemmakväll" så att vi skulle kunna roa oss med det lite senare på kvällen ;)



Maten var kanon!! Carro hade gjort Tandoori-kyckling (eller hur det nu stavas) och det var svingott!! Efter maten blev det en massa sjungade så dom stackars grannarna måste ha gråtit ;) Det lät på riktigt ganska illa men det var superkul och detta måste göras om!! Efter allt sjungande gick vi ner på "Heartbreak" och dansade rumporna av oss ;D

Här är alla tre bruttorna:




OBS! Bilden under denna text visar mitt ansikte...men fingret ni ser tillhör inte mig utan Carro det lilla äcklet!! =/



Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Bruna Carro.

Fan va konstig jag ser ut=)=) Men du va JÄTTE fin=)

2008-10-28 @ 19:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0