Gårdagen

Igår gjorde jag faktiskt inte så himla mycket...var inne nästan hela dagen (det regna ju) och typ diskade lite och så, så när Matz kom hem hade vi bestämt oss för att göra något roligt...vi skulle gå på resaurang hela familjen plus mamma. Vi åt på en asiatisk restaurang (Spicy House) och maten var svingod! (Ellerhur Carina =) )Efter det spenderade Matz kvällen vid datorn och jag hade tråkigt så jag ringde syrran (Natta) och fråga om hon skulle med ut och gå (klockan var halv elva men ändå) det ville hon och vi hade skitkul, först gick vi runt i typ en timme sen satt vi oss vid några bänkar och skratta så grannarna tittade ut genom fönstret med sura miner (hoppsan :s ) vi lugna ner oss lite och en timme senare gick vi hem. Det var riktigt skönt med en kvällspromenad så det gör vi fler gånger! =)
Här är några bilder på Lia innan vi skulle på restaurangen (hon ville också ha smink så hon fick bli en katt och nöjd var hon =) )

Puss och kram



Kommentarer
Postat av: Maria

härligt med en lugn dag..mysigt med restaurang..!

ne men visst skulle det va trevligt ifall soolen tittade fram?

kram

2008-06-28 @ 12:27:30
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: Maria

ser inte fram emot veckan som kommer issåfall..är inne i ett rum där man plastar och där är det två ugnar som är hur varm som hellst blir shiit varmt inne i rummet bara av dem sen + soolen..usch..! vill att det ska vara fint när man är ledig..=)

2008-06-28 @ 13:13:09
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

asså man blir fan inte goare äön så där va=)

2008-06-28 @ 14:19:42
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

vilken sötnos!

jag gör ramarna på photoshop.

2008-06-29 @ 00:18:55
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Carina

Igår var jag på Axmarbrygga och käkade med mina föräldrar och släkten. Mamma fyllde 65 år. Den maten var också god.. Men inget år godare än asiatiskt. Mums. Kul att du tänkte på mig. Kram

2008-06-29 @ 19:37:13
Postat av: Nea

snygg hon är i lite snelugg :) riktig pingla den där lia ;)

2008-06-30 @ 23:11:25
URL: http://linneagibbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0